Baba

Milyen anya a Bak?

Általában kellő megfontolás után alapít családot, és szülői feladatát igen komolyan veszi. Felelősen, józan módon és céltudatosan próbálja nevelni gyerekét.
2011. Április 25.

Bak anya

Viselkedésével óvatosságra, fegyelemre és szorgalomra ösztönzi; elvárja tőle, hogy betartsa az általa felállított szabályrendszert. Praktikus, rendezett környezetet teremt számára, és otthoni feladatait is kijelöli. Gyakorlatias szemléletét, a feladatokhoz való ambiciózus hozzáállását is igyekszik továbbadni számára.

A mulasztásokat igencsak rossz néven veszi; úgy tartja, hogy előbb a kötelesség, azután a játék. Akár kifejezetten tekintélyt parancsoló, szigorú is lehet – ugyanakkor az általa meghatározott keretek nyugalmat és áttekinthető viszonyokat biztosítanak, így gyereke mindig tudhatja, hogy mihez tartsa magát.

A Bak-szülöttnek szívügye, hogy utódja “vigye valamire” az életben. Bár érzelmeit többnyire nem túlságosan nyíltan mutatja ki, csendes és kitartó szeretettel képes lelki támaszt nyújtani családtagjainak, nehéz helyzetekben pedig valóságos “kősziklának” bizonyulhat. Szülőként is jól példázza, hogy az előrelátó viselkedés és a kitartás előbb-utóbb meghozza jól megérdemelt gyümölcsét.

További horoszkópok…

Forrás: Kismama magazin