Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Miért érdemes szoptatós párnát venni?

Szerző: Babaszoba.hu

2015. december 14. | Frissítve: 2018. április 12.

Forrás: babaszoba.hu

Ha valakitől megkérdezed, hogy szerette-e a baba-mama párnáját (szoptatós párnáját), szinte biztos, hogy igennel válaszol, és fel is tud majd sorolni pár konkrét okot.

Szoptatós párna


A szoptatós párnák rendszerint kellemes, pamut anyagból készülnek, és mikrogyöngyökkel vannak megtöltve. A rugalmassága, formálhatósága kényelmet és sokoldalúságot biztosít a használata során.
Elég nagy méretű. Bizonyos mértékig formára alakítható, a gyöngyök révén valamelyest összenyomható. Egy biztonságot nyújtó fészekké alakíthatod, amely védelmet és kényelmet nyújt a kicsinek és neked is.

Hogyan kell használni?

1. Eredeti funkciója: a szoptatás támogatása.
Tekerd a derekad köré, és rögzítsd a testedre. Ezáltal a kisbabád szoptatása mindkettőtök számára kényelmessé és biztonságossá válik. A szoptatós párna segít abban, hogy a szoptatás időtartama alatt kényelmesen tudd tartani anélkül, hogy teljesen kiállna a karod, elfáradnál. A karod helyett a párna átveszi a súlyt, tehermentesíti a kezedet. A szoptatási testhelyzetek is remekül variálhatók mellette.
2. Terhesség alatt a derekad alá is teheted.
A terhességi hetek előrehaladtával egyre jobban fájhat az ülés, egyre többször tapasztalhatsz kínzó derékfájást. A párnát behúzhatod a derekad mögé is. Ez ad egy extra megtámasztást a deréknak.
3. Támaszd meg vele a lábadat.
A csípő, az ízületek készülnek a szülésre. Ám ezzel párhuzamosan egyre kínzóbb lehet a fekvés éjszaka. Ha az ágytól távolabbi lábadat megtámasztod oldalfekvéskor a párnával, akkor kisebb terhelés esik a csípőre, és sokkal kényelmesebb lesz a fekvés, a pihenés.
4. Támaszd ki a pocakod.
A pocak súlya is egyre nagyobb terhet jelent. A baba-mama párnával a pocakod alját is megtámaszthatod, ha az oldaladon alszol. Sokkal pihentetőbb lesz az alvás, meglátod.
5. A pici is jól alszik benne.
Kösd össze a szoptatós párna szárát jó szorosan, hogy szét ne csússzon, és az így keletkező kis fészekbe fektesd bele a babát, szopcsi és büfiztetés után. Így kevesebb a bukás, jobban alszik a baba.
Ha még nem szerezted be, de szeretnéd, akkor itt egy webáruház, ahol beszerezheted.
Regisztáció

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

A Caddy Maxi lehet a nagycsaládosok nagy kedvence (X)

A Volkswagen Caddy az első 25 évében teherautóként vált népszerűvé, majd 2004 után személyautóként is folytatta sikertörténetét, számos nagycsaládos örömére.

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések