Baba

Meteorológus anyukája élő időjárás-előrejelzésébe sétált be a baba

Rövid idő alatt nagyon népszerű lett a videó, amelyben meteorológus édesanyja reggeli időjárás előrejelzésébe sétált be egy baba, élő adásban.
2021. Február 01.
Meteorológus anyukája élő időjárás előrejelzésébe sétált be a baba (Forrás: @ABC7Brandi/Twitter)

Leslie Lopez, az ABC7 Eyewitness News Los Angeles híradó reggeli meteorológusa saját készítésű otthoni stúdiójából közvetíti a napi időjárás előrejelzést minden reggel – azonban néhány napja egy meglepetésvendége is akadt.

Lopez éppen egy Dél-Kaliforniába tartó viharról számolt be, amikor hirtelen a 11 hónapos kisfia, Nolan megjelent a lábánál, és megragadta a lábszárát – írja a Todaysparent.com.

Döbbenetében a meteorológus először nem tudta visszafojtani nevetését, majd folytatta az előrejelzést, lehajolt, hogy felvegye kisfiát, és közben hibátlanul végezte a munkáját is. Ahogy lezárta az időjárás jelentést, Lopez viccesen megjegyezte azt is, hogy: “Ő most jár, srácok, ezért elvesztettem minden irányítást.”

A Twitter nem tudott betelni a felvétellel, de az emberek nem csak azt szerették, mennyire aranyos volt ez a pillanat, de sokan dicsérték Lopezt, amiért így helytállt és humorosan tudta kezelni ezt a szituációt. Mások szerint ez tökéletes példája annak, milyen ereje van az édesanyának – ahogy az egyik felhasználó írta: “Amit itt láttok, az a függöny elhúzása. Az anyák mindig szupernők voltak. Most már közelről is látjátok.”