Baba

Megszületett Lilu második gyermeke, szerencsés a névválasztás

Instagram oldalán adott hírt a műsorvezető második gyermeke érkezéséről. Egy igazán pozitív jelentésű, latin eredetű nevet adott kisfiának a műsorvezető.
2019. Április 17.

Nehezen tudta szavakba önteni örömét Lilu, csak pár szóval adta jelét a hatalmas boldogságnak Insta-oldalán. Egyelőre csak a nevét árulta el a csöppségnek – Félixnek hívják, ami “szerencsést, boldogat” jelent. A baba kicsivel korábban érkezett a vártnál.

A bejegyzés megtekintése az InstagramonNem tudom elmondani, amit érzek…ezt a boldogságot….de rajta vagyok, és meg fogom próbálni, hátha ….Isten hozott Félix…?

Lilu? (@lilugram) által megosztott bejegyzés, Ápr 16., 2019, időpont: 9:08 (PDT időzóna szerint)

Tavaly év végén jelentette be a műsorvezető, hogy második gyermekét hordja a szíve alatt, első gyermekét, Dávidot 2009-ben szülte. Úgy tűnt, hogy jól viseli a terhességet, és nagyon boldog időszak ez az életében. A lehetőségek szerint odafigyelt magára – sportolt, helyesen táplálkozott. A terhesség nagy részében nem tétlenkedett – sokat szerepelt a képernyőn nagy pocakkal is. Az utóbbi hetek azonban már tudatosan munka nélkül teltek – Lilu készült az új jövevény érkezésére. 

Szívből gratulálunk a kicsihez!