Baba

Megjelent a Kismama magazin!

Már kapható a Kismama legújabb lapszáma, amelynek fókuszában a babavárás áll. Vajon mindent tudsz a terhesség alatti vizsgálatokról? Hallottál már a szülésre felkészítő tanfolyamokról? Félelmeid vannak? Kérdéseidre megadjuk a választ.
2012. Október 11.

Nem mindegy, hogy hol szülsz. Bababarát kórházban vagy klinikán? Otthon vagy bábával? Történeteink segítenek eligazodni az útvesztőben. És hallottál már a szülési tervről? Komplett útmutatót adunk, hogy miként készülj a kórházi napokra és életed egyik legfontosabb eseményére, a szülésre.

A baba megszületésekor, a gyerekágynál pedig a dúla segít, megmutatjuk, hogyan. Az apák sem maradnak ki a Kismama legújabb lapszámából. A mai napig sokan ellenzik a babával való együtt alvást, az éjszakai szoptatást, hordozást, pont az apára hivatkozva. Mert így kimarad a férfi az anya és a baba kettőséből, és garantált az elhidegülés. Most mi bebizonyítjuk ennek az ellenkezőjét. Apák mesélnek arról, hogy miért választották a kötődő nevelést, miért kötik ők is magukra a babát, és hogyan tudták megállni a helyüket az új szerepkörben.

Vigyázat, exkluzív! Őszi lapszámunk divatanyaga New Yorkban készült. Modellünk, Cathy amerikai kismama, de láthatod, ruháit te is bármikor megveheted, és besöpörheted az elismerő pillantásokat. Kismamakonyha rovatunkban végleg leszámolunk a „kettő helyett enni” mítoszával, a babáknak pedig sok zöldséges-gyümölcsös finomságot ajánlunk.

Míg olvasgatod a Kismamát, jusson eszedbe, hogy a következő lapszámot te írhatod. Várjuk történeteidet a terhességről, a szülésről, a babás hétköznapokról. Küldj receptet, divatos ruhát, hasznos babaváró holmikat.