Baba

Megható videóban búcsúzik egy kisgyermek a kiságyától

Nagyon sokan látták a TikTok-videót, amelyben egy kisgyermek érzelmes búcsút vesz a kiságyától, mielőtt nagyobb gyerekeknek való ágyra vált. De nemcsak a kisfiú számára szomorú a búcsú, hanem az idősebb testvéreinek is.
2022. Július 07.
Megható videóban búcsúzik egy kisgyermek a kiságyától (A kép illusztráció. Fotó: Getty Images)

Megan, háromgyerekes édesanya, aki a TikTok-on a @megan.elizabeth.x3 fiókkal található meg, egy nagyon érzelmes videót osztott meg gyermekeiről.

A felvételen három testvér áll a kisgyermek hálószobájában, és arról beszélnek, hogy mi lesz a kisággyal most, amikor a kisöccs nagyobb ágyban fog aludni. A gyermek bátyja elmondja, hogy szét fogják szedni a kiságyat, és azt javasolja, hogy köszönjön el tőle, írja a Motherly.

Öleld meg, egy utolsó ölelést” – mondja a testvérének.

Miután a kisfiú megöleli a kiságyat, az egyik bátyja észreveszi, és ő is sírni kezd. “Én is szomorú vagyok, hogy ez történik. Hiányzik, hogy aludjon, mert amikor mindig bemegyek megnézni, amikor még alszik, az csodálatos!”

@megan.elizabeth.x3 How am I expected to hold it together now? I was doing so good too #babycrib #goodbye #growingup #babybrother ♬ original sound – Megan

A testvérek végül úgy döntenek, hogy néhány percre még közösen befekszenek a kiságyba, mielőtt búcsút vesznek tőle.

A megható videó nem csak azért lett ennyire népszerű, mert árad belőle a testvéri szeretet. De azért is, mert megragadja azokat a bonyolult érzelmeket, amiket a szülők és a gyerekek is éreznek, amikor búcsút vesznek a babás dolgoktól, és egy új életszakasz kezdődik el.