Baba

Megérkeztek a Palmer’s cég legújabb termékei!

Az eddigi nagy sikerre való tekintettel a Bonita csapa úgy döntött, hogy kibővíti a baba és mamaápoló cikkek széles skáláját még néhány sikertermékkel.
2012. Szeptember 05.

Az eddig is nagy sikerű kakaóvajas testápolók most illatmentes és fényvédő faktorral ellátott változatban is kaphatók. Azok, akik nem szeretik a kakaóvaj illatát, most élvezhetik a testápoló összes előnyét illatmentes formában is. A fényvédő faktoros változat pedig mindenki számára csakis előnyökkel járhat. Míg ápolja és bársonyosan puhává teszi bőrünket, óv a nap káros sugaraitól egész évben. Nem kell külön naptejet használniuk azoknak sem, akik a napon vannak, de nem kifejezetten a napozás céljából. Az Alpha/Beta Hydroxyval és Shea vajjal ellátott testápoló a bőrt egyszerre radírozza, és simává és puhává teszi. Könnyen mondhatjuk, hogy a testápolók királynője.

Itt vannak az új ajakápolók is, étcsokis – cseresznyés, valamint étcsokis -borsmentás változatban. Mindkettő csábítóan selymessé varázsolja az ajkakat, miközben ápolja a kicserepesedett, száraz bőrt. Enyhén ízesítettek és lágy fényt kölcsönöznek a szájnak. A borsmentás még egy csöppnyi friss leheletet is nyújt. A rendkívül sikeres utazó stick, amely a testápoló koncentrált zsebváltozata, most 30-as fényvédőfaktorral is kapható.

A striák elleni masszázs testápoló után most itt van a koncentrált változata, a masszázs krém. Tubusos verzióban kétszer olyan sűrű, mégis könnyen kenhető, gyorsan felszívódó és selymes állagú. Ráadásul egyszerűbb magunkkal vinni az útra. És végül, de nem utolsó sorban: a bronzosító testápoló. Mindannyiunk kedvence, több angol magazin is az év termékének voksolta. Gyönyörű puhává és bársonyossá teszi a bőrt, miközben egyenletes barnaságot varázsol testünkre néhány nap alatt. Egész évben garantálja az egészséges barna bőrt, télen – nyáron, ápol, hidratál és vonzóvá tesz.

Látogassanak el webshopunkba és próbálják ki új termékeinket.Üdvözlettel

A BONITA csapata