Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Megdöbbentő: kétszer esett teherbe egy nő 10 nap alatt

Szerző: Babaszoba.hu

2017. január 4.

Forrás: babaszoba.hu

Igazi orvosi csoda történt egy ausztrál nővel, akinek korábban azt mondták az orvosok, hogy nem is biztos, hogy valaha teherbe tud esni.

Ikrek - képünk illusztráció


Az ausztrál Kate Hillnek policisztás petefészek szindrómája (PCOS) volt, megbetegedés miatt nem volt peteérése, így hormonkezelést kapott - írja a parents.com. Bár a szakemberek azt mondták, hogy nem biztos, hogy gyermeke lehet, a kezelésnek köszönhetően mégis teherbe esett.
De itt még nem ér véget a csodás történet, sőt, csak most kezdődik igazán: alig 10 nappal rá, hogy megfogant a kisbabája, ismét teherbe esett. Nem kell azonban megijedniük a kismamáknak, rendkívül ritka az a jelenség, hogy egy várandós nő ismét teherbe esik. Olyannyira, hogy eddig a világon csupán tíz ilyen esetről, úgynevezett szuperfetációról lehet tudni.
A két kislány, Charlotte és Olivia már egyszerre születtek meg, teljesen eltérő súllyal és hosszúsággal. A lányok az első születésnapjuk ünneplésére készülnek, és teljesen egészségesek. A szülők pedig nem zárják ki, hogy vállalnak újabb gyerekeket.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák