Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Lifehack: így könnyebb beadni a szirupot

Szerző: Babaszoba.hu

2017. október 19. | Frissítve: 2019. december 30.

Forrás: babaszoba.hu

Létezhet köpködés és könnycseppmentes módja annak, hogy csecsemőnek gyógyszert adjunk be? Egy anya megtalálta a szirupbeadás szent grálját. Pár nap alatt több mint 120 ezer megosztás lett a trükköt bemutató posztján.

És hogy mi a legjobb Helena Lee, az egy pillantás alatt közönségkedvenc angol anyuka hackjében? Hogy úgy könnyíti meg az orvosság beadását, hogy közben a baba és a környezete is teljes biztonságban van.
A szakértők általában fecskendőt (más néven gyógyszeres cseppentőt) ajánlanak, ha a babának gyógyszert kell beadni. Az alternatívák - a gyógyszeres kanál vagy a mérőedények - több galibát okozhatnak, mint segítséget, a szülők ugyanis rendszeresen többet öntenek ezekbe, mondván, a fele úgyis mellé megy, vagy benne marad.
Lee módszere nála működött, és ahogy a többtízezer kommentből kiderül posztja alatt, másnál is hatásos volt. Ahogyan az a képen is látható, a megoldás egyszerű, de nagyszerű: a fecskendőt egy cumisüveg cumijába tette bele, a cumit a baba szájába tette, és így fecskendezte bele a szirupot.
Ha neked is bejött, vagy van más trükköd, ne tartsd magadban, oszd meg velünk és a többi anyukával!
Kapcsolódó cikkeink:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Kevesebb köhécselés idén ősszel?

Levegőtisztítót teszteltünk!

Válaszd az örömteli fejlődést gyermeked számára! (X)

Kisbabád mosolya a legbiztosabb visszajelzése annak, hogy jól érzi magát és boldog. Ez a mosoly tudatja minden szülővel, hogy gyermeke fejlődése örömteli, a világ bármely pontján is éljenek. De mégis mi a titka az örömteli fejlődésnek?

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák