Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Lehet majd kapni K-vitamint, csak többszörös áron

Szerző: Babaszoba.hu

2019. június 26.

Forrás: 24.hu

Először kimerültek a készletek, majd a hatóság ígérete szerint hamarosan minden megoldódik és lesz elég Konakion a csecsemőknek. Csak éppen nem annyiba fog kerülni.

Mi is beszámoltunk róla, hogy május második felében hiába hozatott be külföldről az OGYÉI ötezer doboz K-vitamint, így is hiány van belőle. A K-vitamin nagyon fontos, létfontosságú a csecsemőknek, a véralvadásban játszik fontos szerepet és elsősorban a kizárólag anyatejjel táplált babáknak nagyon fontos megkapniuk, mert az anyatejben nincs K-vitamin.
Lehet majd kapni K-vitamint, csak többszörös áron
Az OGYÉI nemrég azt mondta, hogy hamarosan annyi Konakion érkezik az országba, amivel megszűnik a probléma. A 24.hu azonban arra hívja fel a figyelmet, hogy csaknem tízszer olyan drágán juthatunk a külföldről behozott K-vitaminhoz.
A patikai rendszerekben már látható, hogy mennyiért rendelhetik a gyógyszertárak 2019. július 1-jétől a készítményt. A Pénzcentrum.hu kérésére egy patikában elárulták: következő hónaptól várhatóan 3290 forint lesz a készítmény támogatás nélkül, támogatással pedig 2845 forint.
Kapcsolódó cikkeink:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák