Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Lehet majd kapni K-vitamint, csak többszörös áron

Szerző: Babaszoba.hu

2019. június 26.

Forrás: 24.hu

Először kimerültek a készletek, majd a hatóság ígérete szerint hamarosan minden megoldódik és lesz elég Konakion a csecsemőknek. Csak éppen nem annyiba fog kerülni.

Mi is beszámoltunk róla, hogy május második felében hiába hozatott be külföldről az OGYÉI ötezer doboz K-vitamint, így is hiány van belőle. A K-vitamin nagyon fontos, létfontosságú a csecsemőknek, a véralvadásban játszik fontos szerepet és elsősorban a kizárólag anyatejjel táplált babáknak nagyon fontos megkapniuk, mert az anyatejben nincs K-vitamin.
Lehet majd kapni K-vitamint, csak többszörös áron
Az OGYÉI nemrég azt mondta, hogy hamarosan annyi Konakion érkezik az országba, amivel megszűnik a probléma. A 24.hu azonban arra hívja fel a figyelmet, hogy csaknem tízszer olyan drágán juthatunk a külföldről behozott K-vitaminhoz.
A patikai rendszerekben már látható, hogy mennyiért rendelhetik a gyógyszertárak 2019. július 1-jétől a készítményt. A Pénzcentrum.hu kérésére egy patikában elárulták: következő hónaptól várhatóan 3290 forint lesz a készítmény támogatás nélkül, támogatással pedig 2845 forint.
Kapcsolódó cikkeink:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

A nők 80 százaléka tapasztalt már szexuális zaklatást nyilvános helyeken (X)

Az utcai zaklatás egy olyan dolog, ami bármilyen szexuális irányultságú, kultúrájú és hitű nőt és férfit lealacsonyít, ami azt eredményezi, hogy megkérdőjelezik saját tapasztalataikat.

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések