Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Legyél zöldebb 2012-ben

Szerző: Babaszoba.hu

2012. január 2.

Forrás: babaszoba.hu

Ez itt a fogadalmak ideje. A cigit már letetted. Az csak természetes, hogy csatlakozol fogyókúra programunkhoz. Adunk még egy ötletet!

Ebben az esetben zöld receptekre lesz szükséged, hogy egészségesen táplálkozhasson a családod. Fontos persze, hogy tudd a beszerzési helyeket is. Aztán most jön a mosás. Elképesztő mennyiségű mosószert engedünk a vizekbe fölöslegesen, gond nélkül változtathatsz ezen. Szeretnél magadnak szép, illatos, egyedi és káros anyagoktól mentes szappant készíteni? Ehhez is szükséged lesz receptre. Lehetne szelektíven gyűjteni a hulladékot, de nem tudod az összes fortélyt? Így nem lesz könnyű... Meg kellene tanulni a komposztálást is. Készíthetnél ruhákat magadnak és a család többi tagjának. A bőr- és hajápolás zöld furfangjaira is kíváncsi vagy? Jó lenne jobban ismerni a gyógynövényeket, és sporttal megelőzni a betegségeket? Erre lesz jó a ReCept zsebnaptár, ami egyben változatos és színes képillusztrációkkal ellátott recepttár is: a zöld trükkökön túl bemutatja a hazánkban elérhető környezettudatos szervezeteket.

Az A6 méretű zsebnaptár mindig veled lehet a jövő évben. Rendeld meg itt: reartmuhely@gmail.com
kiadó: Sosemart Kulturális Egyesület

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

A Caddy Maxi lehet a nagycsaládosok nagy kedvence (X)

A Volkswagen Caddy az első 25 évében teherautóként vált népszerűvé, majd 2004 után személyautóként is folytatta sikertörténetét, számos nagycsaládos örömére.

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések