Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Last minute húsvéti tippek

Szerző: Babaszoba.hu

2013. március 29. | Frissítve: 2018. március 30.

Forrás: babaszoba.hu

Nem jöttél még ünnepi hangulatba és ezért kicsit elodáztad a készülődést? Semmi baj, van pár életmentő tippünk!

Tojásfestés ételfestékkel

A húsvét előtti napokban már megeshet, hogy nem lehet a környéken tojásfestéket kapni. Ha esetleg van otthon ételfesték, azzal is kiválthatjuk a nyuszis zacskóba zárt port, az eredmény csodaszép lesz.
A részleteket az AnyaSpórol blogon olvashatjátok, katt ide!

Gyönyörű tojások marcipánból

Aki egy kicsit cifrázná, marcipánból is formázhat édes kis tojásokat. A csodaszép alkotás külön értéke, hogy a marcipán is házilag készül, három összetevőből, maximum húsz perc alatt. Egyedi, egyszerű, és már a legkisebbek is beállhatnak kevergetni, formázni.

Locsolóvíz egyszerűen

Kisfiús anyukának lehet jó tipp a házi locsolóvíz készítése. Patikában szerezzünk be egy kisebb gyógyszertári üvegcsét, melynek tetejére választhatunk szórófejes vagy cseppentős kupakot.

Már csak a locsolókat kell várni


Nagyobbaknál már jó móka lehet a szórófej, kisebbeknél még fennáll a veszélye annak, hogy könnyen egymás szemébe spriccelhetik, és akkor oda a mulatság. Az üvegbe töltsünk rózsavizet, és már kész is az egyszerű locsolószett. Ha cifrázni szeretnénk kicsit az illatot, töltsünk az üvegbe egy kis vizet, és cseppentsünk bele tetszőleges illóolajat. Az üvegcsét az ünnep után elöblíthetjük, és eltehetjük a következő évre.

Ezek is hasznosak lesznek:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések