Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Küldhetünk egy csomag pelust? (X)

Szerző: Babaszoba.hu

2019. július 3.

Forrás: babaszoba.hu

A babaszoba.hu és a Pampers útjára indította a Mindent a babáért nagy pelenka tesztelő játékát.

A JÁTÉKRA azoknak az anyukáknak a jelentkezését várják, akik szívesen kipróbálnák a Pampers Premium Care pelenkáit. A tesztcsomagot a szervezők biztosítják, az anyukáknak csak értékelniük kell a terméket és fényképet feltölteni a játék oldalára. A legszerencsésebb résztvevő - akinek a képe a legtöbb szavazatot kapja -, 800 darab pelenkát nyer.
Ugye te is szívesen kipróbálnád?
GYERE ÉS JÁTSSZ VELÜNK!

A kisbabámnak csakis a legjobbat!

Egy anyuka számára nincs fontosabb annál, mint hogy a gyermekét biztonságban, kényelemben és szeretetben tudja. Talán ezért is választják oly sokan a Pampers pelenkákat.
A Pampers Premium Care termékcsalád a legújabb innovációkat ötvözi, hogy a kisbabánk csakis a legjobbat kapja. Gyermekorvosok és toxikológusok vettek részt a fejlesztésben, hogy a babapopsi akár 12 órán keresztül száraz maradjon.
Selymesen puha, mintha a legfinomabb toll érintené a kicsink bőrét, és már a születés utáni első percektől maximális védelmet nyújt. Új, extra finomságú köldökvédő rétege óvja a picik köldökét, kiválóan illeszkedve az újszülöttek érzékeny pocakjára.
Légáteresztő anyaga segíti a levegő könnyed áramlását, egyedülálló, 3 nedvességfelszívó csatornácskája pedig szárazon tartja az érzékeny bőrét. A gyorsan felszívódó pisi azonban még nem tenné igazán különlegessé ezt a termékcsaládot, de az, hogy a híg székletet is felfogja és elzárja, már a legaggodalmasabb anyukának is megfelelő.
Sőt!
Végre nem kell megszakítani az önfeledt játékot, vagy a nyugodt alvást, és nem kell időről időre szaglászni a pelust, elég, ha ránézünk a nedvességjelző csíkra, és egyből tudjuk, hogy eljött-e a peluscsere ideje.
Hihetetlen, hogy a babák milyen gyorsan nőnek, így szinte fel sem fogjuk, amikor eljön az izgő-mozgó, felfedező korszaka. Minden nap egy új élmény lesz számára.
Az új mozgáshoz nem árt, ha a pelus is alkalmazkodik. Természetesen csakis úgy, hogy a pihe-puhaságról, a fantasztikus nedvszívó képességről, a szellőzésről ne kelljen lemondani. A járáshoz fontos, hogy pelenkájukat száraznak és puhának érezzék, és felszabadultan koncentrálhassanak felfedezéseikre. Erre tökéletes a Pampers Premium Care bugyipelenka, amely körkörös, puha derékgumírozásának köszönhetően puha és kényelmes viselet, és könnyen cserélhető, akárcsak egy alsónemű.

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések