Baba

Küldhetünk egy csomag pelust?

A babaszoba.hu és a Pampers útjára indította a Mindent a babáért nagy pelenka tesztelő játékát.
2019. Július 03.

A JÁTÉKRA azoknak az anyukáknak a jelentkezését várják, akik szívesen kipróbálnák a Pampers Premium Care pelenkáit. A tesztcsomagot a szervezők biztosítják, az anyukáknak csak értékelniük kell a terméket és fényképet feltölteni a játék oldalára. A legszerencsésebb résztvevő – akinek a képe a legtöbb szavazatot kapja -, 800 darab pelenkát nyer.

Ugye te is szívesen kipróbálnád?
GYERE ÉS
JÁTSSZ VELÜNK!

A kisbabámnak csakis a legjobbat!

Egy anyuka számára nincs fontosabb annál, mint hogy a gyermekét biztonságban, kényelemben és szeretetben tudja. Talán ezért is választják oly sokan a Pampers pelenkákat.

A Pampers Premium Care termékcsalád a legújabb innovációkat ötvözi, hogy a kisbabánk csakis a legjobbat kapja. Gyermekorvosok és toxikológusok vettek részt a fejlesztésben, hogy a babapopsi akár 12 órán keresztül száraz maradjon.

Selymesen puha, mintha a legfinomabb toll érintené a kicsink bőrét, és már a születés utáni első percektől maximális védelmet nyújt. Új, extra finomságú köldökvédő rétege óvja a picik köldökét, kiválóan illeszkedve az újszülöttek érzékeny pocakjára.

Légáteresztő anyaga segíti a levegő könnyed áramlását, egyedülálló, 3 nedvességfelszívó csatornácskája pedig szárazon tartja az érzékeny bőrét. A gyorsan felszívódó pisi azonban még nem tenné igazán különlegessé ezt a termékcsaládot, de az, hogy a híg székletet is felfogja és elzárja, már a legaggodalmasabb anyukának is megfelelő.

Sőt!

Végre nem kell megszakítani az önfeledt játékot, vagy a nyugodt alvást, és nem kell időről időre szaglászni a pelust, elég, ha ránézünk a nedvességjelző csíkra, és egyből tudjuk, hogy eljött-e a peluscsere ideje.

Hihetetlen, hogy a babák milyen gyorsan nőnek, így szinte fel sem fogjuk, amikor eljön az izgő-mozgó, felfedező korszaka. Minden nap egy új élmény lesz számára.

Az új mozgáshoz nem árt, ha a pelus is alkalmazkodik. Természetesen csakis úgy, hogy a pihe-puhaságról, a fantasztikus nedvszívó képességről, a szellőzésről ne kelljen lemondani. A járáshoz fontos, hogy pelenkájukat száraznak és puhának érezzék, és felszabadultan koncentrálhassanak felfedezéseikre. Erre tökéletes a Pampers Premium Care bugyipelenka, amely körkörös, puha derékgumírozásának köszönhetően puha és kényelmes viselet, és könnyen cserélhető, akárcsak egy alsónemű.