Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Köss jó üzletet nálunk!

Szerző: Zubán Bea

2011. december 5.

Forrás: babaszoba.hu

A gyerek mellett kevés idő jut shoppingolásra, viszont amíg csemetéd alszik, jó alkalom nyílik, hogy végigböngészd a kínálatot a babaszoba.hu csevegőjében.


Az internetes vásárlás olcsóbb, a legfontosabb érv mellette, hogy egy alig használt termékhez jóval a bolti ár alatt hozzájuthatsz. A babaszoba.hu előnyei az aukciós oldalakkal szemben:

- más, családias, közvetlenebb légkör
- jó hangulatú csevegések közben megtalálod, amit keresel
- nincsen díja

Eladsz?
Fontos, hogy amikor létrehozod a topikot, a meghirdetett termék leírásában érthetően fogalmazd meg elvárásaidat, például azt, hogy hol tudod átadni a terméket, hogy sima posta vagy csomag, tüntesd fel, ajánlottan mennyi a díja, van-e lehetőség személyes átvételre. Tudasd azt is, hogy átutalás után mikor postázod a terméket. Mérj le mindent, és ha kérik tőled, add meg a méreteket, akár ruháról, akár babakocsiról van szó.
Amennyiben hibás a termék, feltétlenül tüntesd fel, ne utóbb derüljön ki! Ha fényképet is csatolsz a hibáról, még jobb, így nem éri meglepetés a vevőt.

Vásárolsz?
Ha vásárolni szeretnél, akkor sem fogsz csalódni. Sok a már veteránnak számító, megbízható eladó, aki minden alkalommal kifogástalan termékeket árul. Emellett tudsz kommunikálni az eladókkal, akik minden kért adatot megadnak számodra, megkönnyítve döntésed. Ha a közeledben van, meg is tudod nézni a terméket. Érdemes elolvasni a nickértékeléseket is, sok eladót értékeltek már, láthatod, kik a megbízhatók.
A rendszer minden hozzászólásról értesítést küld a feleknek, így gyorsan választ kapsz kérdéseidre, és pikk-pakk hozzájuthatsz a hőn áhított termékhez.
A lehető legaprólékosabban írd le, milyen elvárásaid vannak a termékkel szemben, akkor pontosan olyat kapsz, amilyet szeretnél.
A topikok között könnyen megtalálod, melyik témához tartozhat az, amire szükséged van. Ebben a kereső használata is sokat segít.
Ha venni szeretnél valamit, akkor is indíthatsz új témát, például így: Keresek női bőrcsizmát 38-as méretben, minőségi, márkás darabot. Ebben az esetben az eladók fogják ajánlani a termékeiket, és te választhatod ki a neked tetszőt.
A fizetés módját érdemes privát mailben megbeszélni, mert nem tartozik mindenkire.
Adj pontos címet, hogy ebből se legyen gond!

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák