Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Koronavírusos lett egy dolgozó egy gyermekorvosi rendelőben

Szerző: Babaszoba.hu

2020. szeptember 14.

Forrás: Népszava

Egy kispesti gyermekorvosi rendelő egyik munkatársa koronavírus-fertőzött lett. többen karanténba kerültek. A gyermekorvos viszont két negatív teszttel tovább dolgozhat.

Koronavírusos lett egy dolgozó egy gyermekorvosi rendelőben (fotó: Getty Images)
Koronavírus-fertőzöttnek bizonyult a kispesti, Berzsenyi utca 3. szám alatti gyermekorvosi rendelő egyik alkalmazottja - írja a Népszava a helyi önkormányzat és a kerületi lap közlése nyomán.
A Facebookon is kiadott közlemény szerint találtak egy koronavírusos beteget, a fővárosi kormányhivatal népegészségügyi osztálya házi karanténba küldte azokat a dolgozókat is, akik közvetlen kapcsolatban voltak az érintettel. A helyi gyermekorvos már túl van a tesztelésen, és mivel nem fertőződött meg, folytathatja a munkát.
Korábban a pilisborosjenői háziorvos asszisztense fertőződött meg koronavírussal, a hvg-nek Tömöri Balázs, a község polgármestere elmondta, hogy 125 ember lehet érintett, őket levélben értesítették arról, hogy fertőzött az asszisztens és megkérték őket, hogy a következő két hétben maradjanak otthon, ne menjenek közösségbe, figyeljék magukon az esetlegesen felbukkanó tüneteket.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák