Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Kétszer szült ikreket egy év alatt

Címkék:

ikrekikerpár

Szerző: Babaszoba.hu

2020. január 13.

Forrás: Index.hu

Szinte esélytelen, hogy valaki kétszer is ikreknek adjon életet, egy éven belül, pedig szinte elképzelhetetlen. Egy floridai anyával azonban pontosan ez történt.

Kétszer szült ikreket egy év alatt (fotó: CNN)
A floridai Alexandria Wolliston 2019. márciusában hozta világra iker fiait, Kaylen-t és Kaleb-öt. Két hónappal később újra teherbe esett, szintén ikrekkel. A második ikerpár is fiúk lettek, decemberben születtek meg és a Mark és Malakhi neveket kapták - írj az Index a CNN nyomán. Így az asszonynak már öt gyermeke van, az ikrek mellett ugyanis van egy 3 éves kislánya is.
A nő örömmel vette a második ikerterhességet is, sőt, úgy gondolja, hogy a két ikrepárt elhunyt nagymamái küldték neki. Nemrég derült ki ugyanis számára, hogy annak idején mindkét nagymamája szült ikreket, azonban mindkét ikerpár elhunyt.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Kevesebb köhécselés idén ősszel?

Levegőtisztítót teszteltünk!

Válaszd az örömteli fejlődést gyermeked számára! (X)

Kisbabád mosolya a legbiztosabb visszajelzése annak, hogy jól érzi magát és boldog. Ez a mosoly tudatja minden szülővel, hogy gyermeke fejlődése örömteli, a világ bármely pontján is éljenek. De mégis mi a titka az örömteli fejlődésnek?

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák