Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Kérdezz a szoptatás kapcsán! Segítünk!Minden csepp számít - szoptatást segítő kampány

Szerző: Babaszoba.hu

2021. augusztus 27.

Forrás: babaszoba.hu

Ugyan a szoptatás az egyik legtermészetesebb dolog, mégis számos nehézségbe ütközhet egy édesanya az anyatejes táplálás kapcsán, főként a kezdeti időszakban, első babás anyaként.

Sokan aggódnak hogy egyáltalán beindul-e rendesen az anyatejtermelés, elegendő tejhez jut-e majd a baba, és a szoptatás során is számos akadályba, nehézségbe ütközhetnek az édesanyák, amik gátolhatják a sikeres anyatejes táplálást.
Te is szembetaláltad magad valamilyen nehézséggel? Szoptatni szeretnél, vagy már egy ideje szoptatsz, de felmerültek benned olyan kérdések, amelyekre nem találod a választ? Elakadtál, de abban sem vagy biztos, kitől tudnál segítséget kérni a problémád megoldásához?
Ha bármilyen aggályod, nehézséged merült fel a szoptatás kapcsán, ha megválaszolatlan kérdésed van, vagy olyan, amit eddig nem mertél feltenni, írd meg nekünk! "Minden csepp számít" szoptatást segítő kampányunkban egy olyan cikksorozatot készítünk, amivel segíteni szeretnénk eloszlatni a kételyeket, megoldást találni a felmerülő problémákra, amelyek akadályozhatják a szoptatás sikerességét.
Szakértők segítségével igyekszünk választ adni a leggyakrabban felmerülő kérdéseitekre, nehézségeitekre. Ha Neked is szakmai útmutatásra van szükséged a szoptatás kapcsán, küldd el nekünk kérdésedet, problémádat az info@babaszoba.hu mail címre vagy írd meg üzenetben a Facebook oldalunkon!
Kérdezz a szoptatás kapcsán! Segítünk! (Fotó: Getty Images)

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések