Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Katus Attila tanácsai kismamáknak

Szerző: Babaszoba.hu

2014. július 17.

Forrás: babaszoba.hu

Június elején megjelent Katus Attila első könyve, a Formáld magad című életmód tanácsadó könyv, melyben külön fejezet foglalkozik a várandósok és kismamák életmódjával és egészséges, nekik ajánlott mozgásformákkal.

Katus Attila - mint tanár, edző, személyi edző, egyetemi oktató - nem csak azt tudja, mit kell tenned izmaid fejlesztéséért, az álomalak eléréséért, hanem azt is, hogy hogyan. Könyvében beszél az egészséges életmód fontosságáról, az étkezési szokásaink átalakításáról, a kíméletes sportolásról, a gyermekkori sport jelentőségéről, az életmódunkhoz igazodó sportolási formák megválasztásáról, a sportsérülésekről, az edzésterv fokozatosság elvét betartó összeállításáról.
Egy könyv a boldogság kereséséről, az álmokról és vágyakról, a sikerek eléréséről, a megújulásról, a gyermekkor fontosságáról és a saját utunk megtalálásáról. Attila saját történeteivel, vallomásaival mutatja meg, hogy amit ő elért, bárki más is elérheti. Hogy a befektetett munka mindig megtérül és eredményt hoz. Hogy az álmainkat soha ne adjuk fel és mindig találjunk új célokat. Hogy a stabil értékrend iránytű ahhoz, hogy megteremtsük és elérjük személyes vágyainkat.

Katus Attila tanácsai kismamáknak (Fotó: Europress)

Kiknek szól ez a könyv? Kezdőknek, újrakezdőknek; fiataloknak, középkorúaknak, idősebbeknek; sportolni vágyóknak, sportimádóknak, "sport-szkeptikusoknak", az egészséges életmód híveinek. És azoknak is, akik már feladták a sportolást vagy az egészséges táplálkozást, esetleg csalódtak, vagy akik nem tudják, hogyan vágjanak bele az életmód-váltásba. Egyszóval: mindenkinek!"

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések