Baba

Karkötő, nyaklánc és szopis párna

Három aprócska dolog, amely hozzásegít a gördülékeny szoptatáshoz.
2011. Augusztus 07.

Szoptatós karkötő

Úgy néztem a barátnőmre, akár egy tébolyultra, amikor a legnagyobb áhítattal átadtaféltve őrzött piros gumi karkötőjét… Nehezen tudtam elképzelni, hogy majd nem fogok emlékezni, vajon melyik oldalamon szoptattam pár órával elébb. A barátnőm? Csak mosolygott a bajsza alatt, én meg hümmögtem.

Aztán amikor hajnali három és négy között a legmélyebb álmomban fordultam volna a másik oldalamra, viszont egy türelmetlen kis hangocska teljesen mást gondolt erről, bizony gyors és megnyugtató megoldás volt kitapintani a karkötőt, és pillanatok alatt a helyes oldalon megkezdeni a hajnali étkezést.Itthon még nem láttam, de megteszi bármilyen kényelmes gumiszalag, karpánt is.

Itt rendelheted meg!

Ha már karkötő, akkor nézzünk nyakláncot is!

Ez a példány többfunkciós: a baba nyugodtan a szájába veheti és rágcsálhatja, amikor jön a foga. Néhány vállbaharapást talán kivédhetsz vele. Az anyák ékszerei legyenek elszakíthatatlanok és törhetetlenek. Induljunk ki ebből! És hogy mi köze ennek a szoptatáshoz?

Karkötő, nyaklánc és szopis párna

Valamikor hét-nyolc hónapos kor táján kezdődik az az időszak, amikor sok kisbaba előszeretettel csavargatja a mama másik mellbimbóját, miközben az egyikből szopik. Na erre kínál remek megoldást a szopis nyaklánc, amit te is elkészíthetsz a minta alapján: lefoglalja a tevékeny kis kezeket! Minél színesebbre és érdekesebbre készíted, annál inkább!

Profi szoptatós párna

Karkötő, nyaklánc és szopis párna

Ezt a párnát szintén egy barátnőm szó szerint rám tukmálta.Nem értettem, mért szeretné annyira, hogy kipróbáljam, de ő erősködött, hogy higgyem csak el, jó lesz nekem…És tényleg jó lett.

A professzionális szoptatós párnának három nagy trükkje van:

Karkötő, nyaklánc és szopis párna

1. Hátul megtámasztja a derekat, így gyakorlatilag bármilyen alkalmatosságon tudsz vele szoptatni.

2. Egy csattal a derekadra tudod rögzíteni, a tartás stabil.

3. A fekvőfelület kialakítása nagyon kényelmes, így sokkal könnyebbé válik a helyes mellretétel.

Én imádtam, még az egész nagy cula lányommal is hurcoltam magammal a kis kincsemet.Itthon főleg aukciós oldalakon lehet rábukkanni.

Itt nézelődj!

(Fotónkon Nagy Réka Sárival)