Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Jóval több adományt gyűlt össze a klinikának

Szerző: Babaszoba.hu

2018. december 2.

Forrás: RTL Klub

Nemcsak mosógépet, hanem több száz ezer forint értékben vitt adományt a klinikának a Tündérpakk Alapítvány.

Jóval több adományt gyűlt össze a klinikának
Ahogy mi is beszámoltunk róla korábban, a SOTE II. számú Szülészeti Klinikáján elromlott a mosógép, az osztályon dolgozó nővérek vitték haza az újszülöttek ruháit kimosni. A Tündérpakk Alapítvány és Babagenetika Egyesület azért kezdett gyűjtésben, mert egy édesanya, aki korábban a klinikán szült megkereste őket, miután hallotta a hírt az elromlott mosógépről.
A mosógépre 706 ezer forint jött össze, ezért úgy gondoltuk, hogy a fennmaradó összegből babafelszerelést veszünk - mondta az RTL Híradónak Szomolányi Tímea a Tündérpakk Alapítványtól. Az alapítvány babatakarókat, szoptatós fotelt, légzésfigyelőket, tejmelegítőket, vízforralót, lázmérőket is vittek a klinikának. Egy üzletember pedig felajánlott még egy mosógépet. Közben az egyetem is vett egy új gépet a klinikának.
Az adományok egy fél tárgyalótermet megtöltöttek.
Kapcsolódó cikkeink:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

4 hasznos tipp: így védd a kisbabád bőrét! (X)

Testünk védelméhez fontos, hogy megőrizzük bőrünk épségét, ami odafigyelést igényel a mindennapokban, főleg a kisbabák esetében. Itt a 4 legfontosabb dolog a csecsemők bőrének védelme kapcsán!

Köböl Anita: "minden pillanatot ki kell élvezni" (X)

Köböl Anita műsorvezető néhány hete hozta világra első gyermekét, Lénát. Az újdonsült édesanyával beszélgettünk a várandósságáról, az első hetek tapasztalatairól, örömeiről.

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák