Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Itt az igazi Mikulás

Szerző: Sződy Judit

2011. december 2.

Forrás: HáziPatika.com

Akár otthonodban is meglátogat. De lesz előkarácsony, vita a szülésről, Kismama-klub és modellbörze is!

Varázskerti Mikulás-ünnep a BabaMamaHázban!

Szeretettel, mókás programmal, mesés és zenés műsorral vár Mikulás-ünnepre december 3-án, szombaton! A belépő családonként 1500 forint, amely tartalmazza a gyerekek Mikulás-csomagját, amelyet személyesen a fehér prémes sapkás, nagyszakállú Mikulás nyújt át, intelmekkel fűszerezve!
Érkezéskor a recepciónál egy pozitív mondat és egy intelem a gyerekedről, amelyet a Varázskaticák vezetnek fel a Mikulás varázsnaplójába.
Várunk szeretettel és Mikulással!
A BabaMamaHáz lappföldi Mikulása házhoz is megy!
A VarázsMikulás minden személyre szóló ajándékot házhoz visz 2011. december 6-án kicsik és nagyok örömére. Még várja a felkéréseket!

ADHD családi nap az Elevenparkban

Az ADHD-Magyarország a hiperaktív gyermekeket nevelő családok alapítványa, az Elevenpark pedig Magyarország legnagyobb beltéri játszótere.
December 19-én hatalmas előkarácsonyi családi napot tart az ünnepre hangolódás és kikapcsolódás jegyében, sok színes programmal, egész napos közös játékkal, szülőknek szóló bemutatókkal, egészségügyi szolgáltatásokkal, a figyelem kapujával, sok-sok karácsonyi meglepetéssel, kreatív játékokkal, ajándékkészítési és vásárlási lehetőségekkel kedveskednek a résztvevők a gyerekeknek, családoknak.
Mindenki elhozhatja megunt játékát, könyvét, és csereberevásárunkon elcserélgetheti.

Kismama-klub

December 10-én 10-től Bánkiné Révész Adrienn orosházi kerekítő tart Kerekítőt. Ölbeli játékok, mondókák hangtára: www.kerekito.hu.. Fél 11-től Vincze Anikó pszichológussal beszélgetünk az ünnepekről. Tényleg bele kell pistulnunk? Hogy alakítsunk saját karácsonyt? Beleszólhatnak a szüleim? Egyedül nevelem, hogy lesz most már a szeretet ünnepe?
Házigazda: Sződy Judit pszichológus, nevelési tanácsadó, szoptatási tanácsadó IBCLC
Helyszín: Varázskert BabaMamaHáz, Zuglói Gyermekközpont
Budapest XIV., Szugló u. 83-85.

A mai nők már nem tudnak szülni?

16. akciónap a nőkkel szembeni előítéletekről. December 18-án a Kesztyűgyár Közösségi Házban (Budapest VIII., Mátyás tér 15., Tükörterem) meglepő és izgalmas témát tárgyalnak meg a szakemberek és az érintettek. Tíz órától kerekasztal-beszélgetés kezdődik arról, milyen mértékben felel meg a magyar szülészeti gyakorlat a WHO szülészettel kapcsolatos ajánlásainak. A beszélgetés résztvevői: dr. Pusztai Zsófia, a WHO Magyarországi Iroda vezetője; Szy Ildikó, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium Egészségügyi Államtitkárságának munkatársa; dr. Siklós Pál, a Szent István Kórház Szülészetének osztályvezető főorvosa; Orosz Katalin klinikai szakpszichológus, a Perinatus Alapítvány munkatársa; dr. Spronz Júlia jogász a PATENT Jogvédő Egyesület képviseletében, dr. Szebik Imre orvos, bioetikus, a SOTE Magatartás-tudományi Intézet munkatársa és az OSZABISZ (Orvosok a Szabad és Biztonságos Szülésért ) képviselője.
Délután bemutatkozik a Nemzetközi Császármetszés-figyelő Hálózat, majd megnézheted a Kórházban háborítatlanul című filmet. Beszélgethetsz a külföldi szülészetek gyakorlatáról is. Itt regisztrálj!

A szocializmus játékszerei

Kedvezményes jeggyel látogatható az Antik játék- és modellbörze a Közlekedési Múzeumban december 3-án, ahol több mint 40 asztalon várják az érdeklődőket délelőtt 10 és délután 4 óra között. A börzén a múzeum hosszcsarnokában a látogatók régi játékok és modellek között válogathatnak, amelyeket magángyűjtők kínálnak eladásra. E napon a Közlekedési Múzeum speciális belépőket ad ki, a teljes árú jegy 800 forint (az eredeti érték 80 százaléka), a kedvezményes jegyek ára pedig 400 forint, amellyel viszont mind a börze kínálatát, mind a múzeum kiállításait meg lehet tekinteni. A börze a december 8-án nyíló A szocializmus játékszerei című kiállítás bevezető rendezvénye.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák