Baba

Itt a nyár első Kismamája!

Jó lapozgatni és elmélyülni benne, mert éppen arról szól, ami most a legjobban foglalkoztat téged: a babavárás és gyereknevelés nagy kalandjáról. Gondoltunk arra is, hogy olyan lehetőségekkel lepjünk meg, amelyeket sehol másutt nem találsz meg.
2011. Május 22.

Itt van rögtön a címlap, amelyen most először olyan sztárt láthatsz, akit maguk az olvasók, ismerősök és ismeretlenek szavaztak meg a rengeteg jelentkező anyuka közül. Most a két Izabella lett a legszebb. És jövő hónapban? Hátha akkor neked kedvez a szerencse! Itt töltheted fel a fotóitokat!

Aztán itt A Hónap Kismamája rovatunk. Akár te is lehetsz a következő, ha jelentkezel ([email protected]), mi pedig megkeresünk kétszer is: először, hogy elmesélhesd, mitől olyan más a babavárás, mint bármi, amit eddig átélhettél, hogyan tervezed a szülést, másodszor a magazin utolsó oldalán már a kisbabátok lesz a főszereplő, persze családja körében.

Itt a nyár első Kismamája!

Jó lesz eltenni emlékbe, és majd a gyerek érettségije környékén megmutatni azt a számot, amelyben te kisbabád születését adtuk hírül egy jól sikerült fotó kíséretében Megérkeztünk! Rovatunkban.

Itt a nyár első Kismamája!

Te is úgy vagy vele, hogy vadászol a csinos kismama cuccokra? Pontosan tudjuk, mennyire feldobja az embert egy jól sikerült akció gyümölcse, ezért divatszerkesztőnk igazán kitett magáért, hogy válogathass a csupa csíkos, virágos, igézően és lilán lebbenő, mégis tengerészes dizájnra hajazó holmikból, na meg a napszemüvegekből.

Hogyan tervezd az első babás nyaralást? Full extrásra, vagy kempingesre? Bármelyikből lehet sikersztori! Biztosan azok is erre számítanak, akik szépségversenyen indítják csemetéjüket, bízva abban, hogy más is legszebbnek fogja találni őt. A gyerekszépségversenyek árnyoldalairól szóló írásunkból megtudhatod, mi vár a kicsikre, ha szüleik kifutóra szánják őket.

Itt a nyár első Kismamája!

Persze lesz még a nyár első Kismamájában sok minden más is: gasztroovi, pelenkázótáska körkép, hogy a legjobbat válaszhasd a hatalmas kínálatból, meg csodás gyógyulás, finom receptek, hasznos apróságok, lapozz csak bele! Nem tudod majd letenni!