Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Itt a nagy csapat!

Szerző: Sződy Judit

2011. április 9.

Forrás: Kismama magazin

Futott a szerkesztőség, futottak az olvasók, remek volt, megyünk jövőre is! Április 10-én került sor a tavasz legnagyobb szabadidős sporteseményére, a 26. T-Home Vivicittá Városvédő Futásra a Városligetben, az 56-osok terén.

Fotó: Haralambidou Anthoula
1984-ben olasz kezdeményezésre indult az első Vivicittá futóverseny: a gyönyörű, de zsúfolt történelmi városok lakóit szerették volna ráébreszteni lakóhelyük értékeire. Innen az esemény neve: "Vivicittá - Éljen a város! Szeresd a várost!" A mozgalomhoz hamarosan New York, Lisszabon, Brüsszel, Barcelona és Budapest (1986-ban) is csatlakozott. Idén Magyarországon összesen 15 050-en neveztek, ebben a hatalmas tömegben lelkes és jól látható csapat képviselte a babaszoba - Kismama magazin rajongótáborát.

Kismama-olvasók és babaszoba.hu-látogatók közösen: együtt legyőzhetetlenek vagyunk! Lipóth Kriszta művészeti vezető a sárga lufi fölött, mellette Bálits Éva főszerkesztő, Sződy Judit szerkesztő, Vincze Anikó pszichológus és W. Ungváry Renáta szerkesztő


Az egész úgy kezdődött, hogy elhatároztuk: mi is nevezünk, hiszen a szerkesztőségben legtöbbünknek nem telik el hete futás nélkül. Ha mi futunk, fussanak velünk olvasóink is! Meghirdettük a közös nevezés lehetőségét, ezután a babaszoba.hu-n még több tucatnyian csatlakoztak hozzánk. A felkészülés heteiben sorra tettük közzé a futásról szóló cikkeinket. Mindenki alaposan felkészült a nagy eseményre, végül együtt élveztük ezt a napsugaras, szeles, sportos napot, sikeresen teljesítettük a vállalt távot.
A Kismama - babaszoba.hu csapatot erősítette Bálits Éva főszerkesztő, Ungváry Renáta és Sződy Judit szerkesztők, Lipóth Krisztina művészeti vezető, Vincze Anikó pszichológus tanácsadónk és Marczinka Judit online marketinges.

Béres Rita és Tóvizi Nóri egész nap fogadták a kismamákat a standonA standon Béres Rita brand menedzser és Tóvizi Nóri asszisztens állták a szélrohamokat, válaszoltak a kérdéseitekre, osztották a lapot és a rózsaszín meg világoskék pólókat. A nap végére az majdnem minden Kismama - Babaszoba póló gazdára talált, reméljük, így most már mindenhol megismerjük egymást. Örültünk, hogy tetszettek a pólók, hamarosan meg is veheted őket, figyeld a híreket!
Találkozunk jövőre! Mi biztos ott leszünk. Gyere te is!

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Anyatej: a baba legjobb védelmezője (X)

Az anyatej a természet tökéletes találmánya. A Nestlé szakértői is több évtizede kutatják és rengeteget tanultak már belőle.

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák