Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Itt a Kismama Kilenc hónap különszáma!

Szerző: Sződy Judit

2011. november 15.

Forrás: Kismama magazin

Babát vársz, babát tervezel? Szeretnél egy szép magazinban a lehető legtöbb kérdésedre választ kapni? Neked készítettük ezt az újságot!

Egyszer egy királylány mit gondolt magában... Hogy a királyfival csak akkor lesz teljes az élete, ha megérkezik a trónörökös. Szerencsére a királyfi is ugyanígy vélekedett, így együtt indultak el ezen a kalandos, izgalmas úton, melynek végén ott ringatták a bölcsőt egymás kezét szorongatva. Ez csak mese. Lehet, hogy nem a te meséd, hiszen ahányan vagyunk, annyiféle a történetünk. Van, amikor a királyfi nem stimmel, van, amikor nem elég kilenc hónap ahhoz, hogy megérkezzen a pici baba, és van olyan is, amikor sárkányokat kell legyőzni, és tündérek, csodatevők segítsége szükséges ahhoz, hogy a párnak teljesüljön a vágya, megszülessen a kisbaba. A Kismama 9 hónap különszámában mindenkire gondoltunk. Azokra, akik különleges gondossággal készülnek a fogamzásra, és akik termékenységi problémákkal küzdenek. Azokra, akik nehezen vetkőzik le régi szokásaikat, és azokra, akik új életmódot szeretnének választani a babavárás időszakában. Azokra, akik szinte észre sem veszik a terhességet, és azokra, akik nehézségekkel küzdenek, segítőket, segítséget keresnek. Akik biztosak a dolgukban, és "még jobban" szeretnék csinálni. És akik bizonytalanok, de legalább "elég jól" szeretnék végigjárni a várandósság útját.
Megkerestük a legjobb szakértőket, a legizgalmasabb programokat, a legújabb szolgáltatásokat, a legfinomabb ételek receptjeit, a legcsinosabb ruhákat és a leghasználhatóbb tanácsokat. Fogadd szeretettel, tartsd az éjjeliszekrényeden, hordd a táskában, vagy legyen kéznél a nappali asztalán. Olvassátok együtt apával, és ha már kívülről fújod, mutasd meg a barátnőknek is. Kívánjuk, hogy teljesüljenek álmaid. Mint a mesében...

Sződy Judit pszichológus, a különszám szerkesztője...
és a Kismama magazin csapata

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák