Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Ítélet született az ügyeletes orvost bántalmazó család ügyében

Címkék:

ítélet

Szerző: Babaszoba.hu

2019. január 21.

Forrás: babaszoba.hu

Az Egri Törvényszék jogerős ítéletet hirdetett annak a családnak az ügyében, amelynek tagjai még 2017-ben fizikailag bántalmaztak egy orvost a hatvani kórházban. A hosszú várakozási idő miatt alakult ki konfliktus a két fél között.

A hatvani kórház sürgősségi osztályára vitte el gyermekét egy férfi, a nagymama és a nagypapa. Véleményük szerint túl sokáig kellett várakozni, ezért méltatlankodni, kiabálni kezdtek. Az ügyeletes orvos többször is kiment csitítani a családot, és jelezte, így nem tud dolgozni - írja az RTL Klub nyomán az Index.
Hogy milyen hangnemben intette csendre az orvos az aggódó családtagokat, nem tudni. Mindenesetre a feldühödött nagymama lefogta az orvost, a nagypapa és a fia pedig fizikailag bántalmazta a szakembert, akinek egyik ujja is eltört. A család szerint az orvos támadt rájuk. "Kivoltam idegileg. Nem foglalkozott az üggyel, és már két gyerekünk meghalt így" -  magyarázta a történteket az érintett nagypapa, aki azt is elmondta, hogy megbánta a történteket.
A nagypapát 4, a fiát 3,5, a nagymamát 2 év szabadságvesztésre ítélték, utóbbi ítéletét 5 évre felfüggesztették.   
Ítélet született az ügyeletes orvost bántalmazó család ügyében

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Az új JOHNSON'S ® kívül-belül megújultunk (X)

Immáron 125 éve az a JOHNSON'S ® küldetése, hogy a világ leggyengédebb babaápolási termékeit hozza létre. Termékeket, amelyek annyira kíméletesek, hogy minden életkorban, minden korosztálynak ideálisak.

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések