Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Ilyen, mikor egy férfi szoptat

2017. február 10.

Forrás: babaszoba.hu

Az egyik nagy élmény, amitől a férfiakat megfosztotta a természet, az a szoptatás élménye. De mi van akkor, hogyha valami nagyon hasonlót ki tudnak próbálni?

Előfordul, hogy valami miatt az édesanya nem tudja szoptatni a gyermekét, vagy éppen tudja, de nincs elég teje. Ilyenkor több lehetőség van a baba táplálására a tápszerezésen kívül, akad például olyan, aki anyatej ellátó állomásról szerzi a tejet, van, akit egy rokona, vagy egy közeli barátnője "segíti ki". De olyan is könnyedén előfordulhat, hogy az édesanyának valami miatt le kell fejni a tejet, és ilyenkor mondjuk egy nagyszülő, vagy épp az apuka eteti meg a csöppséget.
Az apáknál ki is merültek a lehetőségek a gyermekeik táplálására - eddig. Vagyis hát persze orvosi csoda nem történt, nem tudnak a férfiak is szoptatni. Viszont a BuzzFeed bemutatott egy anyatejes szimulátort, aminek köszönhetően a férfiak sokkal élethűbben tudják kipróbálni, milyen is az a szoptatás.
Persze ehhez is nélkülözhetetlen az anyatej. Az alábbi videóban szereplő férfiak vállalták, hogy kipróbálják, milyen is szoptatós anyának lenni. A szimulátornak azért megvan a maga súlya is, így az egyik férfi rögtön meg is jegyezte, hogy érzi a nyakában, a hátában a nehézséget. A szakember elmondja nekik, hogyan is kell majd használni, hogyan kell rátenni a "cicire" a babákat.
Bár természetesen teljesen így sem tudták átérezni, milyen nőnek lenni, de talán egy icipicit közelebb kerültek ahhoz, mit élhet át egy szoptatós nő.

Hozzászólások

Mindig teli hűtő? A Tesco Online Bevásárlással lehetséges! (X)

Ismerje meg a Tesco Online Bevásárlás szolgáltatást!

Nutricia Mikulás és karácsonyi manók lepték el a Démétér Házat (X)

A Nutricia dolgozói beteg gyermekek karácsonyát tették boldogabbá.

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések