Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Ikrek, de nem egy évben születtek

Címkék:

első baba

Szerző: Jaksa Petra

2018. január 4.

Forrás: babaszoba.hu

A kaliforniai hölgy maga sem gondolta, hogy szilveszter éjjel indul majd be a szülés, azt meg főleg nem, hogy a gyerekei két különböző évben fognak születni.

A kaliforniai Maria Esperanza Flores Rios legnagyobb meglepetésére a kiírt időpontjánál 3 héttel korábban érkeztek meg a gyermekei.
A 23ABC News beszámolója szerint az édesanya a Delano Regional Medical Center-ben először egy egészséges kisfiúnak, Joaquin-nak adott életet szilveszter éjjelén 2 perccel éjfél előtt, majd 18 perccel később, 2018. január 1-jén 12:16-kor egy kislánynak, Aitana-nak.
A kislány így egyben a kórház 2018-ban elsőként született kisbabája is lett. Az orvosok elmondása alapján Aitana kisebb sérülése miatt végül császárral jött világra, de már teljesen jól van ő is.
Aitana és Joaquin (Forrás: turnto23.com)
A kislány családja (az év első babájaként) 3000 dollár értékű babakelengye csomagot kapott ajándékba, ami a kórházban hagyomány. A szülészorvos a lapnak elmondta, hogy több mint 30 éves pályafutása alatt még soha nem segített világra olyan ikreket, akik két különböző évben születtek volna.
További érdekes cikk a témában:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Kevesebb köhécselés idén ősszel?

Levegőtisztítót teszteltünk!

Válaszd az örömteli fejlődést gyermeked számára! (X)

Kisbabád mosolya a legbiztosabb visszajelzése annak, hogy jól érzi magát és boldog. Ez a mosoly tudatja minden szülővel, hogy gyermeke fejlődése örömteli, a világ bármely pontján is éljenek. De mégis mi a titka az örömteli fejlődésnek?

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák