Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Ikrek a családban(V. 22. - VI. 21.)

Szerző: Podonyi Hedvig

2011. április 27. | Frissítve: 2019. május 29.

Forrás: Kismama magazin

Pihengetni mellette nemigen lehet; ő az, aki elmondhatná magáról, hogy vele mindig történik valami.

Kíváncsiságából, játékosságából és mozgékonyságából adódóan olykor mindent a feje tetejére állít; szívesen vesz részt csínyekben. Állandó fegyelmezés helyett hatékonyabb eljárásnak bizonyulhat, ha nem hagyjuk unatkozni. Az aggályos rendszeretet általában igen távol áll tőle, ám a vonzó, színes programok kedvéért akár még némi rendrakásra, házimunkára is hajlandó lehet.
Ikrek a családban
Érdeklődése szerteágazó, de gyakran félbehagyja, amit elkezdett. Biztassuk kitartásra, ne engedjük, hogy egy-két próbálkozás után mindent abbahagyjon. Beszélgessünk vele minél többet, mivel ezt az átlagosnál jobban igényelheti, és figyeljünk észrevételeire, mert azok gyakorta meglehetősen találónak bizonyulhatnak. Vonjuk be a vásárlásba, ügyintézésbe, osszuk meg vele tudásunkat, és mutassunk végtelen türelmet véget nem érő kérdései megválaszolásában.
Az Ikrek jegyű ember felnőttként sem cáfol rá önmagára: életútját lendületes fordulatok jellemzik. Szerteágazó kapcsolatrendszert alakít ki, szívesen utazik, fogékony az új ismeretekre. Partnerkapcsolatában könnyed és szórakoztató lehet, ám élete párjának igen rugalmasnak kell lennie, hogy lépést tarthasson hirtelen támadó ötleteivel, fiatalos stílusával. Szülőként inkább jó barát, mint támadhatatlan tekintély.
Kapcsolódó cikkeink:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések