Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Így nyitnak ki a budapesti strandok

Szerző: Babaszoba.hu

2018. május 2.

Forrás: MTI/babaszoba.hu

A Budapest Gyógyfürdői És Hévizei Zrt. vezérigazgatója abban bízik, hogy megismétlik a tavalyi 4,2 milliós vendégforgalmat, noha kevésbé jó nyárra számítanak, mint az előző évben.

Így nyitnak ki a budapesti strandok
Szőke László az M1 aktuális csatornán hétfőn azt mondta: a cégnél az éves vendégforgalom jelentősen nőtt, míg 2010-ben 2,9 milliós volt, tavaly elérte az említett 4,2 milliót.
Közlése szerint szombaton kinyitott a Paskál fürdő és a Palatinus Strandfürdő, jóval ezer fölötti volt a vendégforgalom mindkét nap mindkét helyen, ez jónak mondható, hiszen még csak április vége van. Hozzátette: május 25-én és 26-án nyit ki a Csillaghegyi és a Római Strandfürdő, majd június 2-án a pünkösdfürdői strand.
Szőke László szólt arról is, hogy a csillaghegyin csaknem 7 ezer négyzetméternyi fedett fürdőt építenek, amelyet a nyár folyamán átadnak. Vannak kisebb felújítások is, ezek között említette, hogy a Palatinuson mintegy ezer négyzetméteres gyermekjátszótér épül, a Paskálon pedig új medencét adnak át május közepén.
A Paskál tehát április 28-tól nyitva tart, az áraik emelkedtek: felnőtteknek 2500 ill. 2700 Ft-ba kerül (hétköznap ill. hétvégén), gyerekeknek 3 éves kortól 2100 ill.2300 Ft a belépő, a családi jegy (2 felnőtt, 2 gyerek) pedig 7100 ill. 7700 Ft. A Palatinus -ami szintén megnyitott szombaton- hétvégén még ennél is drágább, ott a felnőtt jegy 3500Ft, hétköznap 3100 Ft, gyerekek 3 éves kortól 2400 ill. 2600 Ft-ért mehetnek be, a családi jegy (2 felnőtt, 2 gyerek) pedig 8600 ill. 9600 Ft.
Kapcsolódó cikkeink strand témában:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

4 hasznos tipp: így védd a kisbabád bőrét! (X)

Testünk védelméhez fontos, hogy megőrizzük bőrünk épségét, ami odafigyelést igényel a mindennapokban, főleg a kisbabák esetében. Itt a 4 legfontosabb dolog a csecsemők bőrének védelme kapcsán!

Köböl Anita: "minden pillanatot ki kell élvezni" (X)

Köböl Anita műsorvezető néhány hete hozta világra első gyermekét, Lénát. Az újdonsült édesanyával beszélgettünk a várandósságáról, az első hetek tapasztalatairól, örömeiről.

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák