Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Hős cica mentett meg egy babát a fagyhaláltól

Szerző: Babaszoba.hu

2015. január 16.

Forrás: babaszoba.hu

Mása a lakóház közös macskája bemászott az utcára kitett kisbaba mellé a dobozba és addig nyávogott, ameddig az egyik lakó fel nem figyelt rá. Ezzel megmentette a babát a fagyhaláltól.

Az oroszországi Obnyinszkban élő Mása cica - aki a lakóház közös macskája - talált egy dobozt, amibe bemászott. Ezt nagyon jól tette, mert a dobozban egy csecsemőt volt - aki ugyan fel volt öltöztetve rendesen -, de az oroszországi télben kevés esélye lett volna túlélni a kalandot. A macska addig nyávogott, ameddig egy lakó fel nem figyelt rá.

Mása a hős cica, aki megmentett egy kisbabát a fagyhaláltól. Kép forrása: nypost.com

A nyávogó macskára Irina Lavrova talált rá, aki nagyon meglepődött, amikor megpillantotta a babát a macska mellett - számolt be a döbbenetéről a nő a Central European News-nak. A lakó szerint Másában feléledtek az anyai ösztönök.
A babát azonnal kórházba szállították, ahol kiderült, hogy teljesen egészséges. Valószínűleg csak pár órát lehetett az utcán - számolt be az esetről a New York Post.
A macskák sok helyre bemásznak, de ritkán van ennek ekkora haszna! Mását, azóta is hősként ünneplik, és kedvenc ételeivel kényeztetik.

A dobozban talált, fagyhaláltól megmentett baba a kórházban. Kép forrása: nypost.com


Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák