Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Hófehér hajjal született egy ikerpár

Szerző: Bagaméri Viki

2022. március 9.

Forrás: babaszoba.hu

Az ikerlányok Argentínában jöttek világra és azonnal belopták magukat mindenki szívébe! Neked hogy tetszenek?

A hófehér hajjal világra jött ikerlányok, Virginia és Catalina egy csapásra híresek lettek szülőhazájukban, Argentínában. 

Mindenkit meglepett a babák hajszíne

(Fotó: Getty Images)

Érkezésük után nemcsak a szüleik, hanem a kórház teljes személyzete is odáig volt a különleges babákért, akikhez hasonlót tényleg nem lehet gyakran látni. Jorge Gomez a büszke apuka és felesége már akkor majd kiugrottak a bőrükből örömükben, amikor a vizsgálatokon kiderült, hogy ikreik lesznek, amikor pedig karjukban tarthatták a lányokat, Virginiát és Catalinát, végképp elolvadtak a boldogságtól. 
"Mikor megtudtuk, hogy ikreket várunk, alig hittünk a fülünknek és a babavárás alatt végig nagy izgalommal vártuk a lányainkat. Születésük után, ahogy világossá vált számunkra, hogy albínóként érkeztek, egy cseppet sem enyhült a boldogságunk, sőt! Csodálatosan szépnek és különlegesnek látjuk őket és minden tőlünk telhetőt megteszünk majd, hogy vigyázzunk rájuk" - nyilatkozta az édesapa.
Olyannyira különlegesek, hogy Argentínában korábban még sosem fordult elő hasonló, emiatt a büszke szülők még inkább úgy érzik, hogy égi jelnek tekinthetik a lányok érkezését. A szülésre a teljesen problémamentes várandósság 36. hetében került sor és szerencsére a koraszülés ellenére is remekül érezték magukat a babák, akiknek már van egy nagyobb fiútestvérük - az ő hajszíne teljesen átlagos, az ikrekhez hasonló fehér hajszín sosem volt jelen korábban a családban.
Az elsőként érkező baba 2,5 kg súllyal látta meg a napvilágot, míg a 2 perccel utána született kislány 2,4 kg-t nyomott. Édesapjuk egy interjúban elmondta, hogy feleségével együtt áldásnak érzik, hogy ilyen különleges gyermekekkel bővült a családjuk, még úgy is, hogy tudják, az albínó babáknak különleges gondoskodásra van szükségük.
"Tudjuk, hogy nem minden téren lesz olyan a gyerekkoruk, mint a többieknek, mi azonban a feleségemmel nem kérünk az előítéletekből és a lesajnáló pillantásokból, hiszen minden gyerek azt érdemli, hogy feltétel nélkül szeressék" - mondta végezetül Jorge Gomez.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések