Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Ha a baba a KOS jegyében született(III. 21. - IV. 20.)

Szerző: Podonyi Hedvig

2011. április 27. | Frissítve: 2020. április 14.

Forrás: Kismama magazin

Vezéregyéniség, aki nemcsak kis társait, hanem akár egész környezetét is képes irányítani, különösen, ha konfliktuskerülő emberek veszik körül.

Ha a baba a KOS jegyében született

Érdemes nyugodtan, de határozottan kezelni olykor szenvedélyes megnyilvánulásait, esetleges dühkitöréseit - mert haragja gyorsan elszáll, és utólag képes a belátás szép erényét gyakorolni. Nyíltszívű gyerek, mindig őszintén megmondja a véleményét, ami nem feltétlenül kellemes, viszont becsülendő tulajdonság.
Természetesen sok múlik a szülőkön, akik tapintatos viselkedésre ösztönözhetik, és felruházhatják némi "diplomáciai készséggel". Amint teheti, elindul, hogy felfedezze maga körül a világot, korán önállósodik. Nem hiányzik belőle a versenyszellem, szívesen teszi próbára erejét és tudását, és nem szereti, ha bármiben is lemarad a többiek mögött - ezzel az iskolában is jobb teljesítményre ösztönözhető. Kiáll az igazáért, és érdekeit hevesen védelmezheti; másokért is képes harcolni.
Általában meglehetősen merész és vagány, akkor is, ha kislány, így nemegyszer szinte fejest ugrik az izgalmasnak ígérkező kalandokba. Könnyen megunhatja viszont az egyhangú, csendes tevékenységeket. Mivel igen eleven, mozgékony alkat, és szereti a változatosságot, a sport, a családdal aktívan eltöltött szabadidő hatékony eszköze lehet energiái levezetésére, és erősítheti kitartását is.
Kapcsolódó cikkeink horoszkóp témában:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák