Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Gyönyörű fotók az anyává válásról

Szerző: Babaszoba.hu

2020. május 8.

Forrás: babaszoba.hu

Melyik volt az a pillanat, amikor először anyának érezted magad? Amikor először tartottad a karodban a babád? Vagy amikor megtudtad, hogy gyermeket vársz?

Gyönyörű fotók az anyává válásról (Fotó forrása: Motherly.com)
A Motherly.com arra kérte olvasóit, osszák meg velük, számukra melyik volt az a pillanat, amikor először érezték ezt a lenyűgöző, leírhatatlan érzést.

A szivárvány babám

"Négy vetélésem volt - ezután érkezett meg a szivárvány babám." Kenzie S.

A biológiai anyukája már vajúdott, mi pedig rohantunk a kórházba

"Akkor éreztem, amikor először a karomban tartottam. Három óránk volt rá, hogy felfogjuk, hogy fiúnk fog születni - ez volt minden, amit tudtunk.  A biológiai anyukája már vajúdott, mi pedig rohantunk a kórházba. Az örökbefogadásnak köszönhetően megáldottak bennünket egy csodálatos kisbabával, és alig vártuk, hogy vele bővülhessen a család." Rachael S.

Néhány órával a szülés után

"Néhány órával a szülés után történt. Ő a szivárvány babám, a három vetélésem után. Az első szavaim a következők voltak: megcsináltuk, drágám!" Bria C.

Amikor az ikerbabáimat a mellkasomra fektették

"Öt év meddőség, egy méhen kívüli terhesség, traumatikus vajúdás és szülés után elképesztően boldog voltam, hogy végre láthatom az arcukat! Az öröm könnyei." Colleen B.

2 hétig nem érinthettem meg

"Anyának éreztem magam, közben pedig sírtam, mint egy csecsemő, mert a csodálatos, 32. hétre született babám követte a hangom, és egy órán át nézett engem - de nem érinthettem meg 2 hétig. Ő a mi csodánk, 6 évi meddőség után." Kayla R.

Úgy néznek rám, hogy tudom, hogy tudják, hogy értük vagyok

"Anyának éreztem magam már abban a pillanatban, amikor meghallottam az első szívverést a nőgyógyásznál. De amikor a gyerekeim úgy néznek rám, hogy tudom, hogy tudják, hogy értük vagyok, akkor és ott csak az anyukájuk vagyok, minden más várhat." Claudia C.

Másodszorra is megtörtént

"Nem ez volt a legelső alkalom, amikor anyának éreztem magam, de az első, amikor két gyermek anyukájának - ez akkor történt, amikor bemutattam a kisebb gyermekem a nagyobbnak. Varázslatos pillanat volt. Tiszta, intenzív és felforgató. Belém hasított, hogy ő többé nem egyke." Theresia W.

Az első bőrkontaktus

"A kisfiam 37 hetesen született, reggel 5:11-kor, 4,5 kilogrammal. Ezt a képet a születése után készítették, ez az egyik kedvencem, az első bőrkontaktus. Ez volt az első alkalom, amikor először voltunk együtt, mi ketten." Katie N.

A pillanat, amikor megláttam a terhességi tesztet

"Két év próbálkozás, és kilenc nappal a lombikprogram után megcsináltam a terhességi tesztet - egy nagyon halvány vonalból pedig megtudtam, hogy anyuka leszek. Több száz tesztet csináltam már előtte, és addig soha nem láttam a leghalványabb második vonalat sem." Ashley B.

A pillanatban, amikor a termékenységi klinika ápolónője felhívott

"Abban a pillanatban, amikor azzal hívott fel a nővér a terhességi klinikáról, hogy az eredmény pozitív, sikeres volt a megtermékenyítés. Ő a gyönyörű kisfiam, Stanly, aki 4 éves, és akinek augusztusban érkezik a kishúga." Lisa H.

Tökéletesen békésen aludt

"Lenéztem az újszülött kislányomra, és a létező összes szeretetet és örömöt éreztem. Éreztem a karjaimban dobogni a saját szívemet. Nem találtam szavakat a mély szeretetre, amit éreztem. Csak ültem a kórházi ágyamban, a boldogság könnyei folytak az arcomon, és tudtam, hogy mindenem megvan az életben. Tökéletes volt, annyira békésen aludt. Minden másodpercét magamba szívtam, és megőriztem emlékként a szívemben. Anyává válni a világ legjobb érzése." Lauren M.

Próbáltam rájönni, hogy kell szoptatni

"A kisbabám 4 napos volt, én pedig próbáltam rájönni, hogy kell szoptatni. Ekkor éreztem magam anyának. A testem még mindig úgy érezte, hogy hozzá tartozik." Cinthia P.
(VIA)
Fotók: Motherly.com

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák