Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Gyermekét szoptatva szállt szembe egy hatalmas sassal

Szerző: Babaszoba.hu

2022. június 12.

Forrás: babaszoba.hu

Veszélybe került a család libája, a kisbabáját szoptató anyuka egy percet sem gondolkodott.

Elképesztő jelenetet rögzített egy kanadai család térfigyelőkamerája. Még május közepén figyelt fel a Brit Columbiában élő Cait Oakley, hogy a házikedvencként tartott libájuk, Frankie furcsa hangot ad ki. Bár a nő épp a kislányát szoptatta, nem teketóriázott. "Frankie hangja nagyon más volt, úgyhogy a kisbabámmal az ajtóhoz mentem megnézni" - idézi a People Cait-et. Amint az édesanya kinyitotta az ajtót, egy hatalmas sas épp lecsapott a libára.
Bár Cait gyakorlatilag félmeztelen volt és az egyik mellén egy kisbaba próbált enni, a nő üvöltve nekirontott a támadónak. Szerencsére, a kiáltásokat és a madarak csatáját a férje, Mike is meghallotta, aki a segítségükre sietett.
@frankythegoose We have lost 3 chickens in the last week from what I was told was eagles which I believed hawks were preying on them but watch Frankie (our female goose) get taken. Mama bear mid breast feeding protecting her sweet Frankie. Officially living at a zoo ? #nature #geese #eagle #eagleattack #yyj #victoriabc #eagles #mamabear #geeseofinstagram #eaglesofinstagram #canadasnature #naturechannel ♬ original sound - Mikey
Az esetről készült videó nézettsége már 20 millió felett jár. Cait pedig nem győzi hangsúlyozni, hogy Frankie, a liba nekik olyan, mintha a negyedik gyerekük lenne. A szárnyas kedvenc nem sérült meg a támadásban, úgy tűnik, a lelke sem sínylette meg az orvtámadást.


Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Ilyen még nem volt! Fotelből tisztítom a levegőt

Ahogy a legtöbb gyerekes családban, úgy nálunk sincs nyugta sosem a mosógépnek, a főzőlap és mikrohullámú sütő naponta többször is dolgozik. Ráadásul szellőztetek fűtésszezonban is. Hogy miért gond ez? Elmondom.

Kis lépés a felnőtteknek, nagy lépés a kisbabáknak, avagy az első év mozgásfejlődése (X)

A szülővé válást követően talán még gyorsabban telik az idő, mint előtte - különösen, ha az első évre gondolunk, amikor a kisbabák napról napra egyre látványosabb fejlődést mutatnak.

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések