Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Gyerekkel együtt esett ki a babaülés a kocsiból

Szerző: Babaszoba.hu

2021. november 15.

Forrás: babaszoba.hu

Felháborító videó terjed a neten, amiben egy autós elhagyja a kisbabáját, üléssel együtt.

Sokunknak természetes, hogy babákat csakis biztonságosan rögzített gyerekülésben szállítunk és nincs kevés ellenőrzés, ha a kicsikről van szó. Vannak azonban, akik nem foglalkoznak ezzel, ahogy azt egy minnesotai férfi, Chad Mock videója is bizonyítja.
 A felvételt már több mint egymillióan megnézték, melyen jól látszik, hogy egy kétéves kisgyerek a gyereküléssel együtt esik ki az autóból, épp Chad kocsija elé. Szerencsére a kicsinek az ijedtségen kívül nem esett baja. "Ha nem előttem történik, soha nem hittem volna el" - írta a férfi a feltöltött videóhoz.
A férfi kiszállt a kocsijából, és felvette a gyereket, biztonságba helyezte, majd megtette a feljelentését a rendőrségen. A Star Tribune szerint a gyermek anyja egy másik gyerekkel a nyomában rohant vissza a baleset helyszínére, és idegesen meg akarta ölelni a lányát. A rendőrök kiderítették, hogy az autósülésen nem volt heveder, amivel a járműhöz rögzítették volna, ráadásul a kocsi hátsó ajtaja sem záródott megfelelően.
Az anyával szemben vádat emeltek, a nő azzal védekezett, hogy a gyerekülés megfelelően volt rögzítve, de a kicsi valahogy kiszabadította magát - írja a mother.ly.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések