Baba

Fogyjon természetesen!

A fogyókúra módszereiről sok millió szót írtak le, ezernyi különféle diéta és étrend-kiegészítő áll rendelkezésre, hogy az áhított súlycsökkentést segítse. Az egészséges, esztétikus alak visszanyeréséhez ajánlunk sikeres, természetes és biztonságos utat
2013. Január 28.

Az internet tele van fogyókúrás csodaszerekkel. Szinte mindegyik könnyű, gyors, erőfeszítések nélküli fogyást ígér. De csodák nincsenek. Kevesebbet kell ennie és többet kell mozognia, hogy lefogyjon. Tűzzön ki célként egy adott testsúlyt, és tűzze ki a határidőt, amikorra ezt a súlyt el akarja érni. Ne akarjon gyorsan lefogyni, mert veszélyezteti célja elérését! A gyors fogyás veszélye az, hogy a szervezete gyorsan visszaszedi a leadott kilókat. Elegendő havonta 1-3 kg fogyást célként kitűzni. Hogyan lesz tartós a súlycsökkenés?

Ami lassan jött fel, az csak lassan megy le!

Szedje a Cefamadar® tablettát, és ellenőrizze gyakran a súlyát! Álljon naponta többször a mérlegre! Ahogy említettük, ne legyen mohó a kilók elvesztésénél! A túlsúlyossága sem néhány hét alatt alakult ki. Hosszú időn keresztül folytatott túlzott kalóriabevitel, nassolás, egészségtelen étrend és életvitel (például a mozgáshiány) eredménye az Ön jelenlegi állapota. Ezért a tartós, vissza nem fordítható fogyás csak lassan érhető el. A természetes és tartós súlycsökkenés maximum 1-3 kg havonta. A tartós fogyási folyamat ezért akár egy évnél is hosszabb lehet. Ha megtorpan a fogyásban, ne keseredjen el, inkább átmenetileg fokozottan diétázzon, hogy utolérje magát. A lassabb fogyás tartós eredményt hoz: ön megváltozik testben-lélekben. Megváltozik az ételekhez, evéshez fűződő viszonya. A Cefamadar® szedése hosszú időn át biztonságos, mert nincsenek mellékhatások, és nem okoz hozzászokást.

Fogyjon természetesen!

Mit egyek?

Bármit ehet, ha közben a testsúlya a kitűzött mértékben (havonta 1-3 kilogramm) csökken. Túl sokan és túl sokat írtak le különféle diétákról, túl sok az élelmiszer-bevitelt pótló és kiegészítő készítmény, a zsírégető, a test biológiai egyensúlyát befolyásolni akaró megközelítés. Van egyhetes, tizennégy napos, egy hónapos, 1500 kalóriás, vagy zsírmegvonásos, illetve alacsony szénhidrátbevitelt ajánló diéta. EZEK NEM TERMÉSZETES MEGKÖZELÍTÉSEK! A homeopátia alapelvének megfelelően a természetes fogyás elérhető természetes, egészséges élelmiszerek bevitelével. Az Ön szervezete segíteni fogja igyekezetét a fogyásban, hiszen a túlsúlyosság nem természetes állapot. A Cefamadar® csökkenti az étvágyat, és támogatja önt abban, hogy elérje a kitűzött testsúlyát a kitűzött határidőre, ha betartja az alapszabályt: napi három könnyű étkezés és egészséges, kiegyensúlyozott étrend.

Fogyjon természetesen!

Mit tegyek?

A testsúly csökkenése nem elegendő a túlsúlyos test egészségének helyreállításához. A fogyást ki kell egészíteni mozgással is. Ehhez nem kellenek drága eszközök vagy személyi tréner. Elegendő, ha legalább egy órát tempósan gyalogol naponta, illetve az idősebbeknek elég, ha többet sétálnak, mint eddig. Ne használják a liftet – lehetőleg soha -, és lépcsőzzenek minél többet a metró mozgólépcsőjén is. Már ilyen egyszerű módszerekkel is segíthetik, hogy testük visszanyerje a teljes egészségét. Szív- és érrendszeri betegségben szenvedők, cukorbetegek, asztmások és mozgásszervi betegségben szenvedők mindig beszéljék meg fogyókúrájukat és az életvitelüket érintő változásokat az orvosukkal is! A Cefamadar® tabletta ráadásul egyéves életkortól adható, tehát túlsúlyos gyermekek is biztonsággal szedhetik.

Sok sikert és jó egészséget!


A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el

a betegtájékoztatót,vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!


Forrás: HáziPatika.com