Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Figyelem, beszállás!Programajánló kicsiknek, nagyoknak

Szerző: Sződy Judit

2011. november 25.

Forrás: HáziPatika.com

Télapó Expressz, önismereti képzés, film a születésről, ír táncház, gasztro-buli: igazán színes kínálat!


Indul a Télapó Expressz!

December 3-án és 4-én Télapó-ruhába öltözött gőzmozdonnyal utazhatnak kicsik és nagyok a Nyugati pályaudvarról a Vasúttörténeti Parkba, hogy ott egy felejthetetlen Mikulás-ünnepen vegyenek részt.
Az Orient Csarnokban a Grimm-Busz Színház Mikulás-előadásával várjuk a Télapót. A program végén a Télapó ünnepi ruhába öltöztetett hajtányon érkezik a csarnokba, hogy minden csemetének Mikulás-csomaggal kedveskedjen.
A nosztalgiakocsikkal közlekedő Télapó Expressz december 3-án (szombaton) és december 4-én (vasárnap) 9.30-kor és 13.30-kor indul a budapesti Nyugati pályaudvarról a Vasúttörténeti Parkba.

Sikeres álláskeresés

Önbizalom-fejlesztő és eredményorientált képzés csak nőknek! A www.noiklikk.hu online állástaláló tréninget 2011. november 28-ig elvégzők közül két fő ingyenesen vehet részt kétnapos tréningünkön december 1-jén és 2-án! 2012-t már új munkahelyen szeretnéd kezdeni? Mindent meg is teszel érte? Szeretnél közvetlen kapcsolatba kerülni HR-esekkel? A JÓL-LÉT Közhasznú Alapítvány 2011. december 1-jén és 2-án kétnapos intenzív csoportos képzést tart a munkába visszatérni kívánóknak, álláskeresőknek, gyeden és gyesen lévőknek.
Időpont: 2011. december 1-2. 9.00-16.30
Helyszíne: 1114 Budapest, Károli Gáspár tér 2.
A képzés ára bruttó 16 000 Ft (képzés + 1 db álláskeresési kézikönyv + 1 db egyéni konzultáció vagy próbainterjú választott időpontban)
Egyedülálló szülőknek 50% kedvezmény! 2 fő jelentkezése esetén 20% kedvezmény!

Börze az FMH-ban

Kinőtte a baba a ruháit? Újakat vásárolhatsz az FMH börzéjén! December 10-én, szombaton 8.00-tól 13.00 óráig babaruha- és gyermekholmi-börze. Cipők, ruhák, játékok, karácsonyi ajándékok olcsón. Mellette kreatív gyerekkuckóval és kézműves-foglalkozással várják a piciket.

Ír zenét mindenkinek!

Megjelent a Bran együttes (várva várt) új albuma, ennek (első, félig hivatalos) lemezbemutató koncertje:
december 26-án (szombaton) lesz a Jókai Klubban (Budapest XII., Hollós u. 5.)
17.00-tól ír táncház Szabó Tányával (és futkározó gyermekeivel)
19.00-tól Kovács Gáborján szórakoztató diaképes előadása az ír szimbólumokról
20.00-tól koncert Szolár Péter közreműködésével (akitől a régi, megszokott, vidám játékát hallhatjuk a lemezen is)

A születés csodája közelről

A Discovery Channel legújabb sorozata, a Kíváncsiság szórakoztatva kínál válaszokat a mindannyiunkat foglalkoztató létkérdésekre. Aktuális epizódja, A születés csodája Courteney Cox vezetésével mutatja be az emberi magzat fejlődését és a születés csodáját.
A köztudatban örömteli esemény a születés, a valóságban azonban a magzat számára izgalmas harc a túlélésért. A csúcstechnológia segítségével betekintést nyerhetünk az anyaméhbe, és nyomon követhetjük a magzat fejlődését a fogantatástól a születésig. Tanúi lehetünk annak, hogyan válik az életért folytatott küzdelem a születés csodájává. Kísérd figyelemmel keddenként este 10-től!

WAMP Spájz

Idén gasztrovásárral indul a karácsonyi szezon! Mielőtt az ünnepi tripla WAMP-okon (december 4., 11., 18.) megvennénk az összes faalávalót, feltölthetjük a spájzunkat a legkülönfélébb dizájncsemegékkel!
A kézműves gasztronómiai vásáron olyan kézművesek és kereskedők árulják gasztrotermékeiket, akik nemcsak a minőségre és az egyediségre helyezik a hangsúlyt, hanem azt is fontosnak tartják, hogy termékeik arculata és ötletessége is felkeltse a vásárlók érdeklődését.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések