Baba

Felrobbantotta a netet a 9 várandós ápolónő picikről készített fotója is

Emlékeztek a kilenc ápolónőre, akik egy kórházi osztályról egyszerre vártak babát? Lefotózták a piciket is.
2021. Szeptember 01.

Nem lettünk volna a maine-i kórház HR-esének helyében, amikor egyszerre kilenc ápolónő jelentette be, hogy várandósak. 2019-ben futott nagyot a neten az a fotó, ahol a kilenc nővér megmutatja egyre terebélyesedő pocakját – aóta egy újabb fénykép készült el.

Az egyik nővér, Amanda Spear a várandóssággal kapcsolatban elmondta, hogy nagyon élvezett így munkába járni, és látni a kollégáit, akik szintén kisbabát vártak. Állandóan csak az élményeikről, nehézségeikről beszélgettek – írja a mother.ly.

Egy másik nővér, Erin Grenier elmondta, hogy a személyzet tagjai minden terhességi bejelentéssel egyre izgatottabbak lettek. Brittney Verville ápolónő pedig el sem akarta hinni, hogy a fénykép, amelyet a Facebookon tettek közzé, több ezer lájkot és megosztást kapott. “Épp a pihenőidőnk előtt posztoltunk és mire felébredtünk, rá kellett döbbenünk: a fotó virálissá vált” – mondta Brittney.

Vélhetően ugyanilyen népszerű lesz az újabb kép is a babákról. A kép készültekor a legfiatalabb modell 3 hetes, a legidősebb 3 és fél hónapos volt. A képet készítő fotós, Carly Murray azt mondta, reméli, hogy ezek a gyerekek tudják, mennyire fontos a mamáik munkája.

A bejegyzés megtekintése az InstagramonCNN (@cnn) által megosztott bejegyzés

Nemcsak kollégák, testvérek is szülhetnek egyszerre, három éve egy ikerpárról számoltunk be, melynek mindkét tagja ugyanazon a napon hozta világra gyermekét. Csoda, ha az életben is mindent egyszerre csináltak?