Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Fejlesztő játékok újszülötteknek (X)

Szerző: Babaszoba.hu

2015. szeptember 16. | Frissítve: 2015. szeptember 28.

Forrás: babaszoba.hu

Ismerje meg velünk a Fisher-Price két olyan termékét mely segít Önnek fejleszteni újszülött gyermeke kognitív fizikai és érzelmi készségeit, aktiválni az érzékszerveit és mindemellett alkalmazkodik az újszülött változó szükségleteihez!

Az újszülött babák rettentően kíváncsiak a körülöttük lévő világra és érzékszerveiket használják ahhoz, hogy jobban megismerjék azt. Szülőként segíthetünk nekik, hogy fejleszthessék érzékszerveiket és ismereteiket, ha sok új hanggal, látvánnyal és olyan dolgokkal látjuk el őket, melyekkel játszhatnak is.
A Fisher-Price kiságyforgóival és kiságyfényeivel minden megvan ahhoz, hogy kialakítson egy megszokott lefekvési rutint. A lágy zene, mozgás, színek és képek mind segítik a babát a relaxálásban és stimulálják az érzékszerveit. Az altatódalos kiságyforgó, 3 az 1-ben kivetítős forgó játék igazodik a baba szükségleteihez és fejlődéséhez. Nyugtató látvánnyal, a plafonra és a falakra vetített csillagokkal, zenével, semleges háttérzajjal és a természet hangjaival veszi körbe gyermekét! Mindeközben aranyos kismacik "röpködnek" körbe-körbe, és egy puha mennyezeti kivetítő megteremti a tökéletes és megnyugtató környezetet a bölcső fölött.A termék helyét tetszés szerint változtathatja. Helyezhető kiságyra, hogy a csillagokat onnan vetítse a plafonra és a falakra, de helyezheti a babakocsira is, hogy gyermeke sétálás közben is élvezhesse a forgó játékot.

Ha nem a kiságyban van gyermeke, tökéletes megoldást nyújtanak a Fisher-Price babafoglalkoztatók és játszószőnyegek, melyek olyan testmozgási lehetőséget kínálnak, ami nem csak a testet edzi, hanem az érzékszerveket is fejleszti.

A Nőj velem babatornáztatót ellátták három, a baba testi fejlettségének megfelelő játékmóddal, valamint tíznél is több mozgatható résszel és játékkal! A világító, hangokat adó, zenélő és felfedezésre váró mozgatható részeket és játékokat, illetve kedves állatfigurákat tartalmazó, átalakítható babatornáztató újszülött kortól tipegő korig szórakoztatja gyermekét! A legkisebbek számára fekvő módba alakítható, majd a baba fejlődésével válthatunk ülő és álló testhelyzetre.

További részletekért látogasson el a www.fisher-price.hu weboldalra!

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések