Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Fedezze fel a mély álom hatalmas erejét (X)

Szerző: Babaszoba.hu

2015. április 30.

Forrás: babaszoba.hu

Életünk majdnem egyharmadát átalusszuk. Azonban nem csupán nekünk, hanem bőrünknek is szüksége van a pihenésre ahhoz, hogy megfelelően tudjon regenerálódni.

A felgyorsult mikrokeringés segítségével a bőrből távoznak a felgyülemlett méreganyagok. Rossz alvás vagy alváshiány esetén a biológiai folyamatok egyensúlya felborul és láthatóvá válnak az olyan bőrhibák, mint a karikás, duzzadt szemek, továbbá a fáradtság és a kimerültség egyéb jelei.
Az alvásidő hosszúsága és minősége alapvetően befolyásolja a bőr ébredés utáni minőségét, valamint a barrier védelmi funkció működőképességét a nap folyamán.

A Vichy bemutatja az új Idéalia Skin Sleep éjszakai arckrémet a reggelre szebb arcbőrért, amely segít, hogy akár "rövid éjszakák" után is az arcbőr ragyogóbb lehessen és kipihentebbnek látszódjon.Hat olyan hatóanyagot tartalmaz (glicirrizin-sav, hialuron-sav, LHA, B3-vitamin, koffein és bőrmegújító olajok) a szebbnek és pihentebbnek látszó arcbőrért a reggeli ébredéskor.

Használata után a bőr hidratáltabb, nyugodtabb, rugalmasabb és kevésbé látszódnak rajta a duzzanatok, valamint a fáradtság jelei. A bőr ragyogó és visszanyeri komfortérzetét. Mindezt rendkívül érzéki textúrába csomagolva, amely valahol a gél és a balzsam határán mozog, így képes egy extra friss, zöldtea és jázmin illatú, kényeztető pakolást vonni az arc köré.

Alvásunk minősége nem biztos, hogy minden esetben kiváló lesz, de az új Idéalia éjszakai arckrém segíthet, hogy az ön bőre minden nap üde és kipihent lehet.

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák