Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Ez a 9 tűzoltó egyszerre lett apuka - Elképesztően cuki fotóval ünnepeltek

Szerző: Bagaméri Viki

2021. november 8.

Forrás: babaszoba.hu

Az, hogy egy munkahelyen egyszerre születik pár gyerek, egyáltalán nem rendkívüli dolog, 9 újszülött viszont felettébb meglepő!

Egy kaliforniai tűzoltóságon nem mindennapi dolog történt: 2019 márciusa és júliusa között, azaz mindössze 4 hónap leforgása alatt 9 kisbaba érkezett a tűzoltók családjába. 7 kislány és 2 kisfiú látta meg a napvilágot, a büszke apukák pedig szívmelengető csoportképpel köszöntötték a kicsiket, akik egy csapásra híressé vált a világhálón. Tovább növeli a cukiságfaktort, hogy akkor is készült a gyerekekről csoportkép, amikor már nagyobbacskák voltak, mutatjuk ezt is!
Az, hogy a netezők imádták őket, nem csoda, hiszen remekül mutatnak, a Rancho Cucamonga Fire District tűzoltói viszont meglepődtek a fogadtatáson: "Mi csak szerettünk volna maradandó emléket állítani ennek a különleges eseménynek, ezért osztottuk meg a követőinkkel is a fotót. Egy percig sem gondoltuk, hogy ekkora sikere lesz!" - mondta Gabrielle Costello, a tűzoltóság szóvivője, aki nem mellesleg az egyik tűzoltóbaby, Charlotte büszke anyukája.
"Az első baba március 10-én látta meg a napvilágot, a kilencedik pedig július 12-én született" - mesélte a részleteket a szóvivő, aki azt is megerősítette, hogy akármilyen nehéz elhinni, a véletlen műve, hogy ennyi baba fogant egyszerre a tűzoltók családjában. "Ez a nem mindennapi esemény még jobban összekovácsolta a csapatot" - lelkendezett a nagycsaládos anyuka. "Nemcsak a férjeink között lett szorosabb a kötelék a babák érkezése óta, hanem mi, kismamák is összetartunk."
Gabrielle azt mesélte, hogy a többi anyukával állandó kapcsolatban áll, és mindennapos tanácsokkal, altatási tippekkel segítik egymást. "Minket különleges kötelék fűz össze: a férfiak, akiket szeretünk, a hét hét napján 24 órás készenlétben állnak, és ha a helyzet úgy kívánja, akár hetekig is távol vannak a családjuktól. Fantasztikus olyan barátnőkkel beszélgetni, akiknek nem kell elmagyarázni, mit jelent egy tűzoltó feleségének lenni, mert a saját bőrükön ők is nap mint nap tapasztalják." 
A lánglovagok és kisbabáik fotóját mindenki nagy örömmel fogadta. A kommentelők között volt, aki viccesen felkészítette az apukákat, hogy az igazi éjszakai műszak majd csak most kezdődik, miután hazaérnek a munkából, míg egy másik azzal tréfálkozott, hogy kíváncsi rá, mi történt ott 9 hónappal ezelőtt. A legtöbben "csak" gratuláltak és szép szavakkal illették a gyerekeket és az apukákat, de nagyon sokan voltak azok is, akik egyszerűen nem akarták elhinni, hogy ilyen lehetséges. Pedig a fotók önmagukért beszélnek! 

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések