Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Ennél viccesebben nem is reagálhatott volna a nyilvános szoptatás miatti beszólásra

Szerző: Babaszoba.hu

2018. augusztus 15. | Frissítve: 2022. február 19.

Forrás: nlcafe.hu

Egy anyát arra kértek, hogy takarja el magát szoptatás közben. Újabb vita a nyilvános szoptatás körül.

Újabb vita a nyilvános szoptatás körül
Melanie Dudley nyilvánosan szoptatta a gyerekét. Ahogy általában ebben az esetben sem látszott semmi a baba fején kívül. Egy idegen férfi mégis odament az anyához és kifogásolta, hogy nyilvánosan szoptat és felszólította, hogy takarja el magát. Melanie megtette:
...és tovább szoptatta a babát.
A képet a Facebookon osztotta meg az anya egyik barátja, hozzátéve a fotóhoz, hogy a szoptatás kánikulában történt, ezért sem takarta le a babát az anya. Általában megteszi, ha nyilvános helyen szoptat, de aznap amikor a fotó készült olyan meleg volt, hogy attól tartott megfullad a baba a hőségben.
"Úgy kezdtem el szoptatni most is a babát, hogy letakartam a fejét, de borzasztó hőség volt aznap, ezért úgy döntöttem, hogy leveszem róla. Háttal ültem az étteremnek, gondoltam, nem zavarok vele másokat.
Általában csípőből visszaválaszolok, ha valaki zaklat, de szoptatás közben az ember sérülékenyebb, kiszolgáltatottabb, ahogy a kezében tart egy babát, aki épp elaludt. Olyankor nem kiabálsz vissza senkinek.
Ilyen helyzetben nagyon frusztráló azt hallgatni idegenektől, hogy takard el magad. Ezért kértem meg a férjemet, hogy adja oda a kendőt, és ezért tettem rá a fejemre, hogy így válaszoljak a beszólogatóknak."
Kapcsolódó cikkeink nyilvános szoptatás témában:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések