Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Elindult a babák kedvenc applikációjaA Sudocrem® Babaséf alkalmazásával játszva főzhetünk

Szerző: Babaszoba.hu

2016. június 2.

Forrás: Eurolex

Mi tölthetne be központibb szerepet a kisgyermekek életében az evésnél? Talán a játék.

Elindult a babák kedvenc applikációja

A babapopsik ápolásában több évtizedes tapasztalattal rendelkező Sudocrem® ezért úgy döntött, hogy összevonja ezt a két igen fontos tevékenységet, így az anyukák és a csemetéik együtt kóstolgathatnak a jobbnál jobb nyereményekért. A márka a tanácsadásra is odafigyel, így Stiller Tamás, a Sudocrem® séfje ad tippeket a főzéshez.
Júniustól érhető el a Facebook alkalmazás, ahol recepteket oszthatnak meg a babák kedvenc séfjei, az anyukák és apukák. Aki a nyár első hónapjában feltölt egy bébiétel receptet a Sudocrem® alkalmazásában, valamint fényképet is készít a kulináris remekműről, az automatikusan részt vesz a Babaséf nyereményjátékában. A gasztronómiai csodákat négy kategóriában lehet benevezni a versenyre, amelyek a főétel, a desszert, a kímélő és az allergiásoknak.
"A Sudocrem® több mint 80 éve áll a családok szolgálatában. Fontos számunkra, hogy a kipirosodott babapopsi ápolása mellett az olyan kezdeményezésekkel kedvezzünk a babáknak és szüleiknek, mint a Babaséf alkalmazás. A Szeretettel Sudocrem Facebook oldalunkon megtalálható applikációt nem csak a nagyszerű nyeremények miatt érdemes követni, hanem a remek tanácsok, szakértői tippek és természetesen az ínycsiklandozó receptek miatt is. Csak győzzék étvággyal a babák a sok újdonságot" - mondta Hajdú Petra, a Sudocrem® termékmenedzsere.
A Sudocrem® Babaséf alkalmazása olyan partnerek segítségével valósul meg, mint Stiller Tamás, séf és a Philips AVENT. Stiller Tamás, aki gyakorló apukaként folyamatosan odafigyel a család tudatos és egészséges táplálkozására, az eddig szerzett tapasztalatait osztja meg hetente a szülőkkel, míg a konyhaművészetekben és a babák táplálásában jártas Philips AVENT a termékeivel segíti a séfet és a játék nyerteseit.
Annak ellenére, hogy a receptverseny egészen június végéig tart, a nyereményekre nem kell olyan sokat várni, hiszen hetente szert lehet tenni a jobbnál jobb díjakra, amelyeket a Sudocrem® partnerei mellett Katus Attila biztosít. A nyereményjáték végén a legnépszerűbb, illetve a séf által kiválasztott recept feltöltője különdíjban részesül.
A játék részletes játékszabályzata itt elérhető.
Stiller Tamás első videója itt látható.
A babapopsik ápolójaként ismert Sudocrem® -et, annak sokoldalúságának köszönhetően a család minden tagja használhatja. A Sudocrem® védi és nyugtatja a kipirosodott és sérült bőrfelületet, támogatja a bőr regeneráló funkcióit. A Sudorem® több mint nyolcvan éve az anyukák barátja a babák érzékeny bőrének ápolásában. Javasolt alkalmazása pelenkával fedett területre naponta 3-5 alkalommal vagy szükség szerint. Hatékony egyéb bőrproblémák ápolásában is, beleértve a repedezett és irritált bőrt. Alkalmazható minden bőrtípusra, minden korosztálynak. A Sudocrem® kozmetikai termék.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Mentőöv a hasfájós időszakra - Tippek

Órák óta ringatod, de semmi sem hat, és legszívesebben már te is csak sírnál? Ha ez nálatok is gyakran előfordul, akkor gyanakodhatsz arra, hogy kólikával azaz görcsös hasfájással küzd a pici. Mit lehet ilyenkor tenni?

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák