Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Egy pukkanást hallott vajúdás közben a nő - olyan történt, amit még a szemészorvos sem látott

Szerző: Babaszoba.hu

2022. március 24.

Forrás: 24.hu

A szülésorvos hívott egy szemészt a nőhöz, aki szintén úgy nyilatkozott, hogy még sosem látott ilyet.

Szülés közben kiesett egy nő szeme (fotó: Getty Images)
A 23 éves Bethany Collins vajúdását szintetikus hormonnal gyorsították, de a méhszája még mindig nem nyílt meg. A nő ekkor epidurális érzéstelenítőt kapott. Egyszer csak a vajúdás közben erős nyomást érzett az egyik szemében.
"Egy pukkanást hallottam, és megkérdeztem az orvost, hogy a szemem a fejemben van? Azt mondta, igen, de kinyitottam a szememet és minden homályos volt. Iszonyatos nyomást éreztem a bal szememnél, de harmadszor is löktem és világra jött" - idézi a Mirror cikkét a 24.hu.
Tíz perccel később a szeme tovább kilökődött, a helyzet másnapra még rosszabb lett. A szülésorvos hívott egy szemészt a nőhöz, aki szintén úgy nyilatkozott, hogy még sosem látott ilyet.
Végül arra jutottak, hogy várnak, hátha javul a helyzet, mert valószínűleg a nyomás miatt jött ki a kismama szemgolyója. Két héttel később már sokkal jobb volt a helyzet, de hat hétbe telt, mire teljesen felépült a nő. "A dolgok most nagyszerűek, mert van egy csodálatos két hónapos kislányom és két normális szemgolyóm" - mondta Collins.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

A nők 80 százaléka tapasztalt már szexuális zaklatást nyilvános helyeken (X)

Az utcai zaklatás egy olyan dolog, ami bármilyen szexuális irányultságú, kultúrájú és hitű nőt és férfit lealacsonyít, ami azt eredményezi, hogy megkérdőjelezik saját tapasztalataikat.

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések