Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Egy méregről akarta elnevezni a gyerekét

Szerző: Babaszoba.hu

2016. május 17.

Forrás: babaszoba.hu

Néhány név már annyira bizarr, hogy el sem hisszük, hogy tényleg így neveznek el gyerekeket. Egy anya viszont olyan neveket választott az ikreinek, ami tényleg felfoghatatlan.

Egy wales-i édesanya Cianidnak és Prédikátornak akarta elnevezni születendő gyermekeit, úgy gondolta, a Cianidnak kifejezetten pozitív kicsengése van. Ez a méreg végzett Hitlerrel és hűséges követőjével, Joseph Goebbels-szel is - írja a Metro.

Méregről akartak elnevezni egy kislányt

Az őrült nő úgy gondolta, neki van igaza, annak ellenére, hogy Eleanor King bírónő megállapította, ez a név a jövőben érzelmi károsodást okozhat a kislánynál.
A most 8 hónapos ikrek egyébként nemi erőszak által fogantak. Nevelőszülőkhöz kerültek, ahol három féltestvérükkel élnek együtt. Édesanyjuk mentális betegséggel küzd, drog- és alkoholproblémái vannak. Az ügy a Brit Fellebbviteli Bíróság elé került, még mielőtt az édesanya beregisztráltathatta volna a neveket.
"Ez azon ritka esetek egyike volt, amikor meg kellett védeni a kislányt az érzelmi sérüléstől" - mondta King. A bíróság úgy vélte, a Prédikátor nem annyira rossz név, de végül Eleanor King bírónő úgy döntött az ikrek érdekében, hogy a féltestvéreik nevezhetik el őket.
A cikk forrása itt.
Névadási érdekességek:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák