Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Egy egészséges kisbabát találtak Miskolcon

Szerző: Babaszoba.hu

2019. június 4.

Forrás: MTI

Egy hét elteltével ismét egészséges újszülöttet találtak Miskolcon a megyei kórház bejáratánál található babamentő inkubátorban.

Ezúttal egy kisfiút tettek az inkubátorba. A perinatális intenzív centrum munkatársai vették gondozásba a babát, majd a koraszülött- és újszülött-pathológiai osztályra vitték - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház.
Egy egészséges kisbabát találtak Miskolcon
A 48 centiméterrel és 2900 grammos súllyal született kisfiúnak a kórház dolgozói az Esti Levente Norbert nevet javasolták.
A kisfiú a vizsgálatok szerint nem sokkal a megtalálása előtt születhetett, és bizonyára nem intézményi körülmények között. A kisfiú jól van, egészséges.
Ahogy korábban mi is megírtuk május 27-én egy kislányt tettek be az inkubátorba, őt Kis Napsugárnak keresztelték el.
A kórház arra is kitért hogy a nők - ha nem szeretnék felnevelni a gyereküket - az anonim szülés és a nyílt vagy titkos örökbeadás mellett is dönthetnek, valamint továbbra is működik a babamentő inkubátor.
A kórház főbejárata előtt 1998-ban helyezték el a készüléket, azóta ez a kisfiú volt a tizennegyedik újszülött, akit elhelyeztek benne.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

A nők 80 százaléka tapasztalt már szexuális zaklatást nyilvános helyeken (X)

Az utcai zaklatás egy olyan dolog, ami bármilyen szexuális irányultságú, kultúrájú és hitű nőt és férfit lealacsonyít, ami azt eredményezi, hogy megkérdőjelezik saját tapasztalataikat.

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések