Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Down-szindróma: megnyílt Budapest első inkluzív fejlesztő központja és játszóháza

Szerző: Babaszoba.hu

2018. március 21.

Forrás: Rejtett Kincsek Down Egyesület/index.hu

A Down-szindróma világnapján megnyitotta kapuit Budapest első inkluzív játszóháza és fejlesztő központja, a Csodavár.

Megnyitotta kapuit Budapest első inkluzív játszóháza
A Csodavár-modell olyan inkluzív fejlesztő központ, ahol a család, mint egység kerül a figyelem központjába, a fejlesztésre járó gyermek mellett mindig kiemelt figyelmet fordítanak a szülők és a testvérek megfelelő informálására, támogatására.
A Csodavár modell emellett egy egyedülálló integrált játszóház is, ahol az eltérő fejlődésű gyermekek együtt játszhatnak, fejlődhetnek, és tanulhatnak átlagos fejlődésű társaikkal, így közösen javulnak társas és empátiás készségeik, kreativitásuk.
A Csodavár 750 négyzetméteren várja a családokat, nyolc fejlesztőszobával. A Csodavár-modellt a Rejtett Kincsek Egyesület dolgozta ki, ami hét éve sikeresen működik Nyíregyházán.
Kapcsolódó cikkeink Down-szindróma témában:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

4 hasznos tipp: így védd a kisbabád bőrét! (X)

Testünk védelméhez fontos, hogy megőrizzük bőrünk épségét, ami odafigyelést igényel a mindennapokban, főleg a kisbabák esetében. Itt a 4 legfontosabb dolog a csecsemők bőrének védelme kapcsán!

Köböl Anita: "minden pillanatot ki kell élvezni" (X)

Köböl Anita műsorvezető néhány hete hozta világra első gyermekét, Lénát. Az újdonsült édesanyával beszélgettünk a várandósságáról, az első hetek tapasztalatairól, örömeiről.

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák