Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Díjaztuk az Év Védőnőit!

Címkék:

védőnő

Szerző: Babaszoba.hu

2011. június 15.

Forrás: babaszoba.hu

Méghozzá azokat, akiket ti jelöltetek! A védőnők napján, június 15-én hirdettük ki a Kismama magazin, a babaszoba.hu és az idén húszéves Magyar Védőnők Egyesülete közös pályázatának nyerteseit.

A MAVE-hez beérkező pályaművek szívhez szóló, igaz történetek voltak, főszereplőjük a család életében legtöbbet segítő szakember, a védőnő. A kistelepülések kategóriájában Kertész Ágnes nyert Pilisszántóról, a kisváros kategóriában Szakáll Ferencné Bodajkról, a nagyváros kategóriában Czákné Varga Ildikó Budapestről, a védőnői tanácsadói közösségek közül pedig Kovácsné Sárosi Tímea, Szabó-Kreisz Erika, Sölch Kinga és Sinthavong Anna lett a győztes. A róluk szóló pályamunkák hamarosan itt, a babaszoba.hu-n és a Kismama őszi számaiban lesznek olvashatók.

A díjak átadói: Csordás Ágnes, a MAVE elnöke, Prokopp Dóra és Bálits Éva főszerkesztő, tőlük jobbra négyen a nyertesek közülAz oklevélen és a kitüntető címmel hímzett köpenyen kívül minden győztesnek egy-egy laptopot ajándékoztunk, hogy a modern kommunikáció eszközeivel segítsük a családokkal való kapcsolattartást. Gratulálunk minden nyertesnek!

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák