Baba

Csodaszép nevet kapott Cristiano Ronaldo és Georgina Rodriguez kislánya

A Manchester United sztárjátékosának kislánya alig egy hónapja született. Szülei egy gyönyörű fotó kíséretében árulták el a baba nevét.
2022. Május 11.
Fotó:  fotopress / Contributor / Getty Images

Cristiano Ronaldo és Georgina Rodriguez ikreket vártak, azonban néhány hete osztották meg a szomorú hírt, hogy kisfiúkat elvesztették a születése után.

Április 18-án született kislányuk a közelmúltban térhetett haza az otthonukba. A baba nevét édesanyja jelentette be egy Instagramon közzétett fotó kíséretében. A kislány a Bella Esmeralda nevet kapta.

A bejegyzés megtekintése az InstagramonGeorgina Rodríguez (@georginagio) által megosztott bejegyzés

Miután a kisbaba is hazaérkezett, Ronaldo közzétett egy fotót, amelyen a családjával együtt látható. Ahogy azt a mirror.co.uk írja, a képpel a szurkolóknak is köszönetet mondott, akik támogató üzeneteket küldtek nekik.

A bejegyzés megtekintése az InstagramonCristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés

“Otthon, édes otthon. Gio és a kislányunk végre velünk együtt vannak. Szeretnénk mindenkinek megköszönni a kedvességet. Nagyon fontos a támogatásotok, és mindannyian éreztük azt a szeretetet és tiszteletet, amit a családunknak adtok. Itt az ideje hálásnak lennünk azért az életért, amelyet most üdvözöltünk ebben a világban” – írta.

A focista és családja rengeteg támogató üzenetet kapott, miután megosztották a szomorú hírt kisfiukról. Az Arsenal és a Liverpool szurkolói pedig a Manchester United elleni meccseik hetedik percében tapssal fejezték ki támogatásukat.