Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Csodálatos fotósorozaton egy korababa első napjai

Szerző: Babaszoba.hu

2017. szeptember 2. | Frissítve: 2019. november 21.

Forrás: babaszoba.hu

Lenyűgöző fotókon örökítette meg egy édesanya a koraszülött kisfiának első időszakát.

Egy ausztrál fotósnak, Alex Wardennek a 31. hétre született meg a kisfia. A koraszülött babáról az édesanya természetesen több fotót is készített, így megörökítve a csöppség első időszakának a mindennapjait - írja a whattoexpect.com.
A terhesség 26. hetében derült ki, hogy a nőnek rövid a méhnyaka, így valószínűleg koraszülött babája lesz, tehát erre volt ideje felkészülni, nem érte váratlanul az anyát, hogy jóval a kiírt dátum előtt hozta világra a gyermekét. Bár a korához képest fejlett volt a kisbaba, amikor megszületett, még nem volt elég erős ahhoz, hogy orvosi segítség nélkül is boldoguljon, így sokáig a kórházban kellett maradnia.
Majd amikor végre hazaengedték őket, még akkor sem élvezhették ki maradéktalanul az együtt töltött időt, a kisfiút ugyanis néhány nap elteltével vissza kellett vinni a kórházba, mint kiderült, RSV-je volt.
A család nagyon aggódott, de szerencsére öt nap után ismét hazavihették a babát. Alex Warden azért is hozta nyilvánosságra a fotóit, hogy megmutassa a világnak, hogy az ilyen csöppségek is igazi harcosok tudnak lenni.
Kapcsolódó cikkeink:

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák